MM Stoica iese la atac: ”Haterii de serviciu critică orice se întâmplă la noi!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 27 octombrie 2020, ora 16:12,
mihai stoica
mihai stoica

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a postat un mesaj pe Facebook după victoria la scor a roș-albaștrilor în fața lui Hermannstadt, 5-0.

Iulian Cristea ‘3, Dennis Man ’11, Sergiu Buș ’32, Olimpiu Moruțan ’33 și Florin Tănase ’72 au marcat pentru bucureșteni pe Arena Națională.

După succesul categoric de seara trecută, MM remarcă faptul că echipa sa a învins fără mai mulți jucători de bază pe teren, printre care se numără Filip, Nedelcu, Olaru și Florinel Coman.

De asemenea, oficialul FCSB le dă peste nas contestatarilor în stilul caracteristic și cere VAR în Liga 1: ”Nu știu ce mă satisface mai mult, faptul că – fără Filip, Nedelcu, Olaru, Coman – am reușit 3 victorii consecutive, sau faptul că – indiferent de evoluții sau rezultate – haterii de serviciu critică orice se întâmplă la noi.

De ce nu joacă mai mult un jucător, de ce nu joacă mai puțin altul etc. Urmează probabil să li se reproșeze jucătorilor că au marcat ori prea târziu, ori prea devreme etc șamd…
Memoria îmi spune că, de câte ori aversiunea a ieșit din grafice, s-au făcut performanțe la Steaua/FCSB.
În rest, normalitate. Noi la 1-0 pt Voluntari am avut penalty refuzat, Voluntari la 0-1 cu CFR (min 83) a avut penalty refuzat. Noi am făcut 0 puncte în meciul acela, Voluntari a făcut 0 puncte în meciul celălalt. #vremvar #nuvomavea” a scris MM Stoica pe Facebook.

Citește și Se anunță ploaie de goluri în Liga 1! Dennis Man: ”Ne lipsește Coman!”

postarefcsbmihai stoicarealitatealiga 1