Conducerea CFR-ului, prima reacție după plecarea lui Rondon! Ce spun ardelenii despre conflictul cu Șumudică

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 04 iulie 2021, ora 23:30,
Mario Rondon, sursa foto- CFR/Facebook
Mario Rondon, sursa foto- CFR/Facebook

Atacantul venezuelean a părăsit CFR Cluj după doi ani, iar oficialii clubului au oferit primele declarații cu privire la acest subiect!

Formația din Gruia este gata să arate cu totul o altă față începând din sezonul următor, astfel că Șumudică vrea să schimbe liniile în noua ediție de Liga 1. După ce au renunțat la nu mai puțin de nouă jucători în această vară, ardelenii i-au adus și pe Christian Figueredo, Rachid Bouhenna, Daniel Graovac, Anas Tahiri, Denis Rusu, Christian Rodriguez și Daniel Paraschiv, sperând să facă față pe toate fronturile, primul test fiind chiar marți, împotriva celor de la Borac Banja, în preliminariile Champions League.

Adus cu mare fast la CFR, Marius Șumudică nu concepe altceva decât performanța, astfel că pune foarte mare accent pe disciplină. Primul care a avut de suferit a fost Mario Rondon, fotbalist care părăsește echipa la doar câteva zile după ce fusese exclus din lot de antrenor, deoarece a vociferat la unul dintre antrenamente. Marius Bilașco, oficialul clubului, a ținut să lămurească aspect subiect și a mărturisit care a fost motivul real al rezilierii înțelegerii cu fotbalistul.

„Nu a existat nicio problemă între Marius Șumudică și Rondon. Din punct de vedere al antrenorului, el era a treia varianta, poate că asta a fost cea mai bună decizie pentru ambele părți. Din moment ce șansele lui să joace erau mici, el își dorea să joace, normal că există astfel de momente!„, a spus Bilasco pentru Digi Sport.

Evaluat la 600.000 de euro, atacantul a sosit la CFR de la Gaz Metan Mediaș, în vara anului 2019. 41 de meciuri, nouă goluri și trei pase decisive reprezintă bilanțul lui Mario Rondon în sezonul trecut pentru „feroviari”.

Citește și PRIMELE CRITICI PENTRU ȘUMUDICĂ LA CFR! FANII NU SUNT DE ACORD CU PLECAREA LUI RONDON

declaratiirealitateasumudicaliga 1marius bilascocfr clujrondon