Primele critici pentru Șumudică la CFR! Fanii nu sunt de acord cu plecarea lui Rondon

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 04 iulie 2021, ora 20:35,
Marius Sumudica, CFR Cluj
Marius Sumudica, CFR Cluj

Ardelenii au anunțat în cursul zilei de astăzi că s-au despărțit de Mario Rondon, fotbalist care fusese exclus din lot în urmă cu puțină vreme de către Marius Șumudică!

Atacantul venezuelean nu va mai continua la CFR Cluj și din sezon următor. Decizia clubului vine la doar puțin timp după ce Rondon fusese trecut pe linie moartă de către tehnicianul în vârstă de 50 de ani, după ce jucătorul a vociferat la unul dintre antrenamentele echipei.

Hotărârea oficialilor din Gruia nu le-a picat bine însă suporterilor celor de la CFR, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii de la postarea unde se anunțase plecarea jucătorului. Fanii și-au arătat nemulțumirea și au scris mai multe mesaje prin care Marius Șumudică este considerat principalul vinovat pentru despărțirea de Mario Rondon, fotbalist care și-a adus aportul în mai multe meciuri din sezonul precedent.

  • „Cu tot respectul ptr. Şumi, nu trebuia dat afară Rondon era bun.”
  • „Începu’ Sumudică circu’”
  • „Bine că îl dăm pe singurul atacant care dădea un oarecare randament… super!”
  • „Avem un antrenor circar dar bun la pariuri sportive.”
  • „Sumi gură mare, sper să faci rezultate! Mulțumim Rondon!”, au fost doar câteva dintre mesajele suporterilor, pe rețelele de socializare.

Evaluat la 600.000 de euro, atacantul a sosit la CFR de la Gaz Metan Mediaș, în vara anului 2019. 41 de meciuri, nouă goluri și trei pase decisive reprezintă bilanțul lui Mario Rondon în sezonul trecut pentru „feroviari”.

Citește și OFICIAL | ŞUMUDICĂ A AVUT CÂŞTIG DE CAUZĂ! MARIO RONDON A FOST DAT AFARĂ DE CFR CLUJ

liga 1sumudicarealitateacfr clujrondon