SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Conducerea CFR-ului reacționează după cele două eșecuri de la revenirea lui Dan Petrescu!

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 13:34,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Campioana României nu traversează cea mai bună perioadă, iar ultimele rezultate înregistrate au destabilizat și mai mult atmosfera în rândul jucătorilor ardeleni!

Dan Petrescu i-a luat locul lui Marius Șumudică, demis după eliminarea din play-off-ul Europa League. Venit ca o garanție a succesului la CFR, Petrescu nu a simțit deocamdată gustul victoriei în noul mandat din Gruia. Cu toate acestea, conducerea clubului a dat garanții că situația este una normală în momentul de față, în ciuda rezultatelor sub așteptări.

Totodată, atât antrenorul, cât și elevii săi, vor beneficia în continuare de încredere din partea oficialilor, anunță Marius Bilașco.

„E un program destul de greu, sunt alte partide care ne aşteaptă la fel de dificile, precum cele două pe care le-am jucat. Din păcate, lucrurile nu au ieşit aşa cum ne doream, dar, având în vedere faptul că suntem angrenaţi în cele două competiţii, va trebui să gestionăm bine perioada următoare. Sunt probleme de efectiv, sunt convins că cei valizi şi cei care vor intra vor face totul ca rezultatele următoare să fie unele pe care ni le dorim.

Aceste rezultate nu reflectă ceea ce s-a petrecut pe teren, pentru că nu meritam să pierdem. Au fost jocuri echilibrate în care rezultatul de egalitate era cel mai echitabil. Au fost nişte evenimente în club, nu cele aşteptate, dar avem capacitatea de a continua şi de a merge mai departe.

Lucrurile sunt stabile. În acest moment vă spun lucrul acesta, pentru că au fost discuţii interne, au fost oameni care au fost lângă echipă şi sunt în continuare lângă club şi tendinţa e de normalitate, de a aplana alte lucruri care dezechilibrează atmosfera bună de la echipă”a declarat oficialul campioanei României, potrivit Telekom Sport.  

Citește și VESTE DE ULTIM MOMENT PENTRU DAN PETRESCU! UN TITULAR S-A ACCIDENTAT ȘI RATEAZĂ URMĂTOARELE MECIURI

liga 1cfr clujreaitateadeclaratiimarius bilasco