Conducerea clubului Yeni Malatyaspor vrea să-l demită pe Marius Șumudică. Antrenorul, absent de la conferința de presă

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, ora 23:01,
Sumudica. sursa foto- Profimedia Images
Sumudica. sursa foto- Profimedia Images

Conducerea clubului Yeni Malatyaspor ar fi decis să renunțe la serviciile lui Marius Șumudică (50 de ani), conform publicației turce Fanatik, la puțin timp după finalul meciului. Conducerea clubului va începe negocierile cu antrenorul român pentru rezilierea contractului. 

Yeni Malatyapor nu a mai câștigat în ultimele 13 meciuri oficiale, de pe 22 octombrie 2021, 2-1 cu Altay. Yeni Malatyaspor a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, scor 1-2, de Goztepe Izmir, în etapa a 21-a a campionatului turc de fotbal.

Șumudică a fost luat în primire de medici imediat după finalul partidei. La conferința de presă a venit secundul său, Gabriel Mărgărit.

Îmi cer scuze în numele lui Marius Șumudică, nu a putut veni, pentru că se simte foarte rău, se află înăuntru, alături de medicii noștri. Am condus cu 1-0 până în minutul 15, a fost un penalty, iar după acel penalty, o lipsă de încredere a apărut în echipă. Unii jucători noi au venit la noi chiar la acest meci. Sigur că nu este ușor să-i adaptezi în echipă cu doar două antrenamente.

I-am trimis în primul 11 pentru că am considerat că era nevoie de sânge proaspăt. Vor mai veni jucători în zilele următoare. Vom încerca să facem totul împreună în acest campionat, vom face totul să rămânem în Super Lig„, a spus Mărgărit la conferința de presă, potrivit publicației Haber.

Malatyaspor ocupă locul 20, ultimul, cu 15 puncte. Goztepe rămâne pe locul 16, ultimul care asigură menţinerea în prima ligă, cu 21 de puncte.

Citește și Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Şumudică, a suferit o nouă înfrângere în campionat

Yeni Malatyaspormarius șumudică