Conducerea FRF, spulberată după un nou obiectiv ratat: „Ne conduc niște incompetenți. Burleanu e pus politic!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 14 noiembrie 2021, ora 23:32,
Răzvan Buleanu și Mihai Stoichiță
Răzvan Buleanu și Mihai Stoichiță

Forul condus în momentul de față de către Răzvan Burleanu este „bombardat” cu mesaje din partea contestatarilor, după ratarea calificării naționalei mari la Mondialul din 2022!

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a ieșit la atac după un nou obiectiv ratat al tricolorilor. „Oracolul din Bălcești” consideră că fotbalul românesc este condus în momentul de față de niște „incompetenți” și a ținut să evidențieze faptul că Burleanu și-a câștigat dreptul de a fi în fruntea FRF, cu ajutorul politicului.

Dumitru Dragomir

„Râsul lumii, mă, mânca-v-aș gura. Noroc cu golul ăsta al lui Bancu, o echipă de județ Liechtenstein. Petrolul se califica. Ce pretenții să avem, măi fraților, dacă niște incompetenți conduc. Când aveam două echipe în Champions League voiați să mă decapitați și acuma nimeni nu iese să spună.

Împotriva a ceea ce au spus mulți, Stoichiță n-are nicio vină. Că dă indicații, ce?! Ca oficial n-ai voie să te implici?! Ce vă mai dați după cireș, mă nene?! L-au băgat la pușcărie pe Gică Popescu la pușcărie să vină ăsta, o dăm pe Stoichiță acuma?! Ce să facem acum… strigăm la lună, n-avem ce face.

Ce să plătească Burleanu? E pus politic acolo, nu e pus de capul lui. Dacă cei din politic au avantaje financiare… Nici fotbaliști nu mai avem. Toată lumea poartă o vină. Nu neapărat Rădoi e vinovat pentru insuccesul echipelor naționale. Am auzit că a jucat tineretul, că a făcut tineretul…Păi au luat vreo cupă? La noi locul 3-4 e o performanță acum”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProSport.

Citește și GICĂ POPESCU FACE HAZ DE NECAZ DUPĂ RATAREA CALIFICĂRII LA MONDIAL: „ĂȘTIA DE LA FRF AU LUAT-O RAZNA RĂU DE TOT!”

frfdumitru dragomirdeclaratiiechioa nationalaburleanurealitatea