Conflictul dintre Gigi Becali și CSA, tranșat categoric de un fost fotbalist al FCSB-ului: „E penibil ce se întâmplă!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 13:36,
csa steaua

Gigi Becali se află într-un conflict neîncetat cu cei de la CSA Steaua, iar războiul dintre cele două cluburi a împărțit fotbalul românesc în două tabere!

Lupta aprigă dintre cele două formații pentru identitatea clubului Steaua București a fost tot mai încinsă în ultimii ani, iar în momentul de față suporterii s-au împărțit în două tabere și cer dreptate pentru favorita lor. Unul dintre motivele de război dintre cele două echipe îl reprezintă palmaresul, care în acest moment apariție formației din liga a treia, dar și stadionul din Ghencea, pe care fanii FCSB-ului vor să joace.

Fostul portar al liderului din Liga 1, Eduard Stăncioiu, a vorbit despre situația din acest moment dintre cele două entități și este de părere că acest conflict nu face altceva decât să păteze imaginea sportului românesc. Fostul goalkeeper i-a atacat pe cei care au dat naștere acestei situații și consideră că interesele anumitor oameni au făcut ca marele brand Steaua să ajungă așa.

„Din punctul meu de vedere este o glumă proastă. Arată nivelul educației noastre ca și români. E penibil ce se întâmplă cu această situație. O continuare prin performanță a unei echipe care a adus atâtea bucurii românilor, țării întregi, cu jucători care au reprezentat România și au adus rezultate notabile pentru țara asta, apoi să o spargi în două, să pui foștii jucători să se certe între ei, să devină așa o emulație negativă, pentru ce? Pentru niște interese meschine ale unor oameni mici, altfel nu pot să explic, cel puțin la nivelul meu de a percepe acest fenomen”, a spus Eduard Stăncioiu, potrivit Pro X.

Citește și Mesajul lui Mihai Neșu pentru Gigi Becali și CSA: “Niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă”

stăncioiuliga 3razboi fcsb-csacsa steaualiga 1realitateadeclaratiifcsb
dinamo

Vești proaste pentru Dușan Uhrin Jr.! Un jucător de bază ratează pregătirea „câinilor”

Eduard Novak MTS

Eduard Novak, după primul meci de la EURO 2020 disputat în România: ,,Parcă eram în altă ţară”