Conflictul nu s-a stins! Daniel Pancu, replică pentru Andrei Cristea: ,,Asta m-a deranjat mult”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 12 martie 2021, ora 17:19,
Poli Iasi

Poli Iaşi tocmai şi-a numit un nou antrenor pe banca echipei, în persoana italianului Nicolo Napoli, care ultima oară a pregătit-o pe FC ,,U” Craiova. 

Înainte de sosirea italianului, pe banca echipei au mai stat în acest sezon Daniel Pancu şi Andrei Cristea. Pe vremea când echipa era pregătită de ,,Pancone”, a existat un conflict între antrenor şi Andrei Cristea.

Deşi tenisunile dintre cei doi păreau că s-au încheiat, acest lucru nu este nici pe departe. Pancu s-a arătat deranjat de ultimele declaraţii ale lui Andrei Cristea, când, din postura de antrenor al echipei, a invocat lispa rezultatelor pe o pregătire neconformă în mkandatul fostului antrenor al echipei, în persoana lui Daniel Pancu.

,,Nu doar că dă impresia de amatorism în multe privințe, dar nimeni nu vorbește de Poli, totul e la personal acolo. Și-au dorit schimbarea de antrenor, nu și-o asumă nimeni. Cristea a avut probleme ori cu mine, ori cu arbitrii.

De la primul meci a zis că echipa nu e pregătită, eu am explicat că, după atâtea cazuri de COVID-19, cu mulți jucători noi, echipa să fie pregătită 100%. Acum, după jocul de la Pitești, spune iar că greșelile s-au făcut înainte. M-a deranjat mult.

Aș vrea să-i spun că echipa asta, cu el printre jucători, a făcut 14 puncte și să ținem cont de episodul cu nocturna și alte momente de neșansă, puteam fi pe locul șase sau șapte.”, a declarat Daniel Pancu, pentru Digisport.

În acest moment, Politehnica Iaşi se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 16 puncte acumulate în cele 25 de meciuri disputate în campionat.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Secretul victoriilor surprinzătoare ale Chindiei: „Acolo am fost mai buni ca ei”

 

liga 1realitateapoli iasinicolo napolidaniel pancuandrei cristea
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină