Conor McGregor s-a consultat cu medicii și a anunțat că își anulează următorul meci

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 17 iunie 2024, ora 14:19,
Conor McGregor nu s-a putut abține! Reacția virală după ce Donald Trump a supraviețuit tentativei de asasinat
Conor McGregor nu s-a putut abține! Reacția virală după ce Donald Trump a supraviețuit tentativei de asasinat

Starul UFC irlandez Conor McGregor a renunţat la meciul împotriva lui Michael Chandler, programat la 29 iunie, dar a promis că va reveni în cuşcă.

Anunţul surprinzător că „The Notorious” s-a retras din lupta sa împotriva lui Michael Chandler, programată pentru evenimentul principal al UFC 303 din Las Vegas, pe 29 iunie, a dezamăgit multă lume.

Potrivit lui Dana White, şeful organizaţiei americane, o accidentare l-a forţat pe Conor McGregor să renunţe la marea sa revenire în cuşcă. În schimb, lupta principală va opune campionul Alex Pereira lui Jiri Prochazka, cu centura de +93 kg în joc.

Fanii aşteptau cu nerăbdare reacţia lui McGregor. Sâmbătă, starul irlandez i-a liniştit într-un mesaj postat pe reţelele de socializare. Deşi nu a spus prea multe despre accidentarea sa, cu excepţia faptului că a contractat-o la începutul lunii, irlandezul i-a asigurat pe fani că vindecarea a durat „mai mult decât se aştepta”.

„Decizia de a amâna lupta nu a fost luată cu uşurinţă, ci în urma consultării cu medicii, UFC şi echipa mea. Fanii mei şi adversarul meu merită să fiu în cea mai bună formă pentru această luptă. Vom ajunge acolo! Îmi păstrez moralul ridicat şi sunt încrezător că mă voi întoarce”, a scris irlandezul,Fără resentimente, a răspuns Chandler. „Fă-te bine. Ne vedem curând”, a subliniat el.

UFCConor McGregor