Continuă întăririle la CFR! Un fotbalist vital, un nou angajament

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 20 iunie 2021, ora 15:06,
CFR Cluj, campioană 2020-2021
CFR Cluj, campioană 2020-2021

CFR Cluj vrea un lot cât mai puternic pentru a accede din nou în faza grupelor europene, dar şi pentru un nou triumf în Liga 1, pentru a cincea oară la rând.

Nou-sositul Marius Șumudică vrea să strângă rândurile cât mai repede și să-și creioneze lotul în cel mai scurt timp posibil. La începutul lunii viitoare, CFR Cluj va a piept cu Borac Banja Luka, din Bosnia, în primul tur din preliminariile Ligii Campionilor.

© FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Aflați în cantomanent în Austria, campionii României au mai bifat o nouă înțelegere. Conform ProSport, Arlauskis a semnat un nou angajament cu formația din Gruia, asta după ce contractul dintre cele două părți se încheiase la finalul sezonului trecut.

Având la dispoziție și oferte venite din zona Golfului, portarul lituanian s-a decis să continue alături de CFR Cluj și a semnat un contract valabil până în 2023.

Întors în primăvară la formația ardeleană, după ce în a doua parte a anului trecut a evoluat la Al Shabab, Arlauskis și-a câștigat locul de titular în play-off, reușind să triumfe pentru a șasea oară în campionatul românesc. Acesta a luat și titluri cu Unirea Urziceni (2009), FCSB (2015), iar pe restul cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021).

CITEȘTE ȘI –>>  VIDEO | EGAL ÎNTRE CAMPIOANE! ȘUMUDICĂ, NEÎNVINS DUPĂ DUELUL CU FORMAȚIA LUI KEȘERU

realitateasumudicaarlauskiscfr clujcontractliga 1