Continuă problemele pentru Cristiano Ronaldo! Portughezul, amendat şi suspendat 2 meciuri în Premier League

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022, ora 17:18,
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, a fost sancţionat de Federaţia engleză de fotbal (FA) cu două meciuri suspendare şi cu o amendă de 55.000 de euro.

Amenda şi suspendarea lui Ronaldo vin la o zi după ce și-a reziliat contractul cu Manchester United

Sancțiunea a fost dată după ce fopstul star al lui Manchester United a dat de pământ cu telefonul mobil al unui copil cu autism, în aprilie, la sfârșitul meciului dintre Manchester United și Everton.

Incidentul s-a petrecut în zona de dinaintea tunelului care duce vestiarului. Forul englez a explicat, într-un comunicat, că Cristiano Ronaldo a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse, acelea de comportament impropriu şi violent.

Decizia vine la o zi după ce Manchester United a anunțat că a reziliat, de comun acord, contractul cu atacantul portughez. Altfel spus, dacă Ronaldo nu va mai juca în Anglia, nu va mai executa pedeapsa cu suspendarea.

Cristiano Ronaldo a lovit mâna unui adolescent cu autism în timp ce se îndrepta spre vestiar

Pe 9 aprilie, când Red Devils tocmai pierduseră cu 1-0 în faţa lui Everton, un videoclip care a fost difuzat pe scară largă îl înfăţişa pe portughez lovind mâna unui adolescent în timp ce se îndrepta spre vestiar.

Jucătorul şi-a cerut scuze în aceeaşi seară pe contul său de Instagram. „Nu este niciodată ușor să faci față emoțiilor în momente dificile, cum ar fi cel cu care m-am confruntat.

Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoși, răbdători și să dăm exemplu pentru toți tinerii care iubesc jocul frumos.

Aș dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea și, dacă este posibil, aș dori să invit acest suporter să urmărească un meci la Old Trafford, în semn de fair-play și sportivitate”, a scris Ronaldo la vremea respectivă.

Copil și mama lui au refuzat, motiv pentru care Ronaldo i-a contactat telefonic. „M-a întrebat dacă vreau să-i cunoaștem familia”, a relatat Sarah Kelly. „Nici măcar nu știa cum mă cheamă. Mi-a spus ‘Jack’ tot timpul. Când i-am atras atenția că mă cheamă Sarah, și-a prezentat scuze.

Fiului meu nu i-a spus niciodată Jacob, se adresa numai cu ‘băiatul’. Este cel mai arogant om cu care am vorbit vreodată.

‘Știu că băiatul tău are o problemă’, mi-a spus. ‘Nu are nicio problemă, ci o dizabilitate. Tu ești cel cu problema’”, a povestit Sarah Kelly, la vremea respectivă, conform Daily Mail.

cristiano ronaldo