Copy-Paste după Becali! Fanii de la Peluza Sud, inspirați de trecutul dușmanului Becali. Și-au umilit idolul la ultimul meci!

Articol de Realitatea Sportiva null - Publicat miercuri, 09 mai 2018, ora 11:58,
steauaaa

Un meci din faza pe București a Cupei României a fost un prilej pentru ultrașii steliști să umilească o glorie roș-albastră. La doar câteva ore după aniversarea celor 32 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua.

S-a întâmplat marți, la meciul dintre CSA Steaua și Comprest Gim, încheiat cu victoria echipei militare cu scorul de 2-0.

Fanii nu s-au putut limita la bucuria unei noi victorii a favoriților, ci au ținut să-l umilească public pe Helmuth Duckadam, poartarul care pe 7 mai 1986 scria istorie la Sevilla pentru culorile roș-albastre.

Peluza SUD a afișat un banner cu un mesaj care îl vizează pe fostul goalkeeper, facțiunea dură a galeriei steliste reproșându-i lui Duckadam faptul că a ales să rămână lângă Gigi Becali în acest război pentru nume și palmares care i-a dezbinat pe cei ce odinioară erau alături de cea mai titrată echipă din România.

„Helmuth, încă ține ane$t€zia?”, este mesajul afișat de fani.

Fanii nu sunt însă departe de comportamentul lui Gigi Becali, care umilea în mod constant gloriile roș-albastre, de notorietate fiind conflictele pe care le-a avut cu Bumbescu, Tudorel Stoica sau chiar Victor Pițurcă.

ghenceasteauaumilitbannerduckadamfotbal
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului