Cornel Dinu, critic la adresa lui Bratu. Cum a comentat Mister înfrângerea de la Cluj

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 20 august 2018, ora 08:55,
cornel-dinu-dinamo

Cornel Dinu l-a criticat pe Bratu pentru titularizarea lui Mircea Axente. „Mister” n-a avut cuvinte de laudă nici pentru defensiva dinamovistă.

Dinamo a pierdut cu scorul 1-3 meciul cu CFR Cluj. Cornel Dinu a remarcat slăbiciunile echipei lui Bratu, atât pe faza ofensivă, cât și în apărare.

„Nu înțeleg ambiția de a-l tituariza pe Axente, care nu e atacant. A marcat un gol, dar nu știu dacă va mai face asta vreodată. Remarc și absența lui Hanca. Trebuie să menții un apetit ofensiv și să creezi probleme.

Ambele echipe au jucat mai rapid, dar, din păcate, la Dinamo a intervenit din nou nesiguranța defensivă. E nepermis ca Țucudean să fie privit de 4 fundași și să nu intervină nimeni. Trebuie atitudine, nu expectativă, fundașii au fost spectatori. Apoi, pe lipsa de experiență a lui Olteanu și a lui Ciobotariu, s-au mai luat goluri.

CITEȘTE și Spiritul dinamovist contează! Ce a spus Bratu după înfrângerea cu CFR

Dinamo a avut o singură ocazie, cea de la gol, în care oricum e hazliu ce a făcut apărarea CFR-ului. Dinamo trebuia să joace dezinvolt, să facă spectacol și poate ar fi câștigat dacă ar fi avut curajul să atace defensiva destul de rigidă a CFR-ului”, a spus Cornel Dinu, la TV Digi Sport.

cfr cluj dinamo 3-1florin bratucornel dinu florin bratucornel dinu declaratii
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină