Cornel Dinu, reacție genială după Dinamo – Voluntari 3-2: „S-au antrenat având grijă de oile lui Gigi”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 14:36,
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Dinamo a reușit să câștige împotriva celor de la FC Voluntari, scor 3-2, pe teren propriu, în prima rundă din noul sezon al Ligii 1.

Toate cele trei goluri ale ”alb-roșilor” au fost marcate de Deian Sorescu, în minutele 44, 59 și 72, iar pentru ilfoveni au punctat Lorand Fulop, în minutul 14, și Vadim Rață, în minutul 66.

Desfășurarea partidei și evoluția celor două echipe a stârnit o serie de comentarii și reacții din partea oamenilor din fotbalul românesc. Unul dintre ei, Cornel Dinu, a criticat prestația jucătorilor de la FC Voluntari.

Dinamo, sursa foto: Dinamo/Facebook

Fostul mare jucător de la Dinamo a luat peste picior modul în care s-a prezentat formația lui Liviu Ciobotariu la ora meciului, făcând o asociere în stilul caracteristic.

”Ciobotariu, din oaspete devine gazdă, se simte foarte bine pe Dinamo, s-a văzut. Meciul, dacă stăm să ne gândim, poate fi foarte simplu rezumat: Sorescu – Voluntari 3-2.

Sursa foto: Dinamo/Facebook

Nici cei… amatorii ăştia de la Voluntari, plătiţi probabil profesionist, n-au dovedit niciun fel de coeziune, de dăruire, chiar de prezenţă fizică în joc. O echipă care probabil mai mult s-a antrenat strângând porumbul de prin preajmă sau având grijă de oile lui Gigi (n.r. Becali)”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI –>> GABI TAMAȘ NU VREA SĂ MAI AUDĂ DE DINAMO: „SUNT DEZAMĂGIT DE SUPORTERI ȘI PENTRU MINE NU MAI EXISTĂ!”

cornel dinurealitateafc voluntarijucatoridinamo