Cornel Dinu s-a săturat de telenovela vânzării lui Dinamo: ”Au fost mai mult petarde!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 02 iunie 2020, ora 23:06,
cornel-dinu-dinamo
cornel-dinu-dinamo

Cornel Dinu (71 ani), legenda lui Dinamo, s-a săturat de telenovela vânzării clubului din Ștefan cel Mare.

Până în acest moment, Ionuț Negoiță nu a găsit un cumpărător pentru formația roș-albă. Chiar dacă au apărut mai mulți posibili cumpărători, omul de afaceri nu a ajuns la nicio înțelegere pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni.

INFO: Fanii dinamoviști vor să preia controlul clubului prin intermediul programului DDB, însă doar după ce vor ajunge la 10.000 membrii înscriși.

Vânzarea lui Dinamo a ținut ”capul de afiș” în ultima perioadă, iar Cornel Dinu, legenda ”câinilor” roșii, și-a exprimat părerea, în stilul caracteristic, cu privire la situația clubului său de suflet.

„E de apreciat efortul suporterilor. Cinste lor, le apreciez gestul. Am niște rezerve, e bine să ne uităm în timp, dar efortul lor e de apreciat. E un moment de referință în fotbalul nostru, care are probleme deosebite. Soluția cu suporterii era binevenită.

Ce s-a vehiculat acum, că vor să cumpere Dinamo, au fost mai mult petarde, propagandă, ieșire în relief a unor așa-zise personalități. Nu cred că cineva e în măsură să preia Dinamo. Fanii trebuie să înțeleagă că ei nu pot decide. Ei pot avea o imagine, un cuvânt în tribună, sau când lucrurile merg rău să fluture niște batiste albe, ca în Spania.

Cert e că Dinamo e un brand care nu valorează nici în glumă 1 euro sau câteva milioane. E un brand de mare valoare dacă știi să-l pui în valoare. Știu foarte bine situația tocmai de la cei care au făcut auditul. Sunt 3-4 milioane de euro de plătit, niște datorii, dar ca să faci performanță la Dinamo trebuie să investești 8-10 milioane de euro. Cine vrea să preia trebuie să se gândească la Dinamo.” a declarat Cornel Dinu pentru DigiSport.

cornel-dinu-dinamo

Citește și Revine Borcea în Ștefan cel Mare? Fostul patron al ”câinilor”, dat de gol: ”El suferă fără Dinamo!”

cornel dinuliga 1dinamodeclaratii