Cornel Ţălnar, întrebări despre noii acţionari: „Dacă au bani? Chiar nu ştiu!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 04 septembrie 2020, ora 00:09,
pablo cortacero

Cornel Ţălnar a avut un rol important în dirijarea noilor acţionari spanioli spre Dinamo, însă nu bagă mâna în foc pentru noua conducere. Ţălnar aşteaptă ca spaniolii să îşi dovedească în timp forţa financiară.

Fostă glorie a lui Dinamo, jucător de bază în anii ’80, Ţălnar ar urma să coordoneze activitatea centrului de copii şi juniori la Dinamo. „Ţânţarul” a povestit la Digi Sport în ce fel a contribuit la sosirea spaniolilor.

„Mi-a spus Dorin Șerdean, prietenul meu și fost viceprimar în Alba Iulia, că erau oameni interesați să preia clubul Dinamo. Știam că mai erau mulți doritori, dar el a zis că era vorba despre oameni serioși. Dacă au bani? Chiar nu știu, eu sunt circumspect” – a declarat Ţălnar.

La întâlnirea cu suporterii organizaţi din Doar Dinamo Bucureşti, Pablo Cortacero a admis că este doar un reprezentant al oamenilor care vor investi în clubul din Ştefan cel Mare. „El e reprezentantul unor investitori interesați să se implice în fotbal”, au scris suporterii după ce l-au întâlnit pe spaniol.

 

investitoriCornel Talnardinamoacţionari director tehniccopii si junioriPablo Cortacero
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”