Coronavirus | Mesajul emoționant transmis de un club din Liga 1 pentru personalul medical. „Respect, eroilor!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 13 aprilie 2020, ora 15:34,
medici-spitale-medicina-romania

Clubul sibian FC Hermannstadt a transmis un mesaj de susţinere pentru personalul medical care depune eforturi pentru combaterea noului coronavirus. Într-un clip video postat pe Facebook, lucrătorii din sistemul medical sunt numiți eroi de către fotbaliști.

Jucătorii Ousmane Vieira, Srgian Luchin, Ionuţ Petrescu, Alin Dobrosavlevici, Daniel Tătar şi Lucian Buzan îşi exprimă aprecierea faţă de eforturile medicilor.

La ora actuală, România a raportat 6.633 de cazuri de infectare cu COVID-19. 318 oameni au murit.

Uniţi într-o singură voce! Jucătorii FCH vin de pe 3 continente diferite şi 10 ţări, dar fotbalul se exprimă acum prin respect! Mesajul nostru într-o săptămână importantă se traduce prin respect şi înţelepciune. Oameni buni, respectând recomandările specialiştilor şi autorităţilor nu vom intra în prelungiri cu acest coronavirus. Se cuvine să ne gândim (mai ales!) la medicii din linia I, cei care luptă cu acest COVID-19. Aceşti eroi merită să-i tratăm cu respect (pur şi simplu) stând în casă„, este mesajul clubului FC Hermannstadt.

? #RESPECT, eroilor!

Uniți într-o singură voce! Jucătorii FCH vin de pe 3 continente diferite și 10 țări, dar fotbalul se exprimă acum prin #RESPECT! Mesajul nostru într-o săptămână importantă se traduce prin #RESPECT și înțelepciune. Oameni buni, respectând recomandările specialiștilor și autorităților nu vom intra în prelungiri cu acest coronavirus! Se cuvine să ne gândim (mai ales!) la medicii din linia I, cei care luptă cu acest COVID-19. Acești #eroi merită să-i tratăm cu respect (pur și simplu) stând în casă! #luptaCOVID19 #anticoronavirus #statiacasa #stayhome #besafe Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Publicată de FC Hermannstadt pe Duminică, 12 aprilie 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Începe ”războiul” pe piața transferurilor între FCSB și Craiova: ”Îl dăm, iar prețul e negociabil!”

mesajcoronavirusHermannstadtmediciliga 1personal medical
Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda

eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal