Cortacero&co, luați din nou la țintă de dinamoviști: „Stau aici doar să fure niște sume de bani!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 23 februarie 2021, ora 13:57,

Venit în Ștefan cel Mare ca un mare salvator al clubului, Pablo Cortacero nu a făcut altceva decât să acumuleze și mai multe datorii față de perioada lui Ionuț Negoiță, iar fanii echipei fac tot posibilul să ia acțiunile din mâinile sale!

Acționarul majoritar al lui Dinamo, spaniolul Pablo Cortacero, „amenință” de mai multe luni că vor veni milioanele de euro în conturile „câinilor” și situația va reveni la normal. Acest lucru nu s-a întâmplat nici până astăzi, după luni bune de la preluarea clubului din Ștefan cel Mare, iar marele brand al „alb-roșilor” este ținut în viață doar prin sacrificiile suporterilor.

Fostul oficial al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, a vorbit din nou despre situația de la echipă și consideră că noii investitori spanioli ar trebui să plece cât mai repede din fruntea conducerii. Fostul atacant a dezvăluit apoi că Pablo Cortacero&co nu fac altceva decât să se folosească de banii strânși cu atât de mult efort de către suporterii formației din Ștefan cel Mare.

SURSA FOTO: Radio Dinamo

Spaniolii au făcut haos, eu nu înțeleg de ce nu vin frumos să dea actiunile către suporteri și cred că lucrurile ar avea o finalitate. Eu sunt convins că, alături de „DDB”, vor apărea mulți sponsori, dar așa, cu partea spaniolă nimeni nu se asociază.

Ei stau aici doar ca cei din „DDB”, săracii, să strângă sume mari de bani și cumva ei să le fure. Nimeni nu se sesizează! Dacă se întâmpla ca un patron român sa fie în altă țară străină, cu siguranță era luat la puricat și nu cred că scăpa!”, a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit Pro Sport.

Citește și Viitor sumbru pentru Dinamo! Stoichiță: ”Entuziasmul pe burta goală nu ține foarte mult!”

dinamorealitateadeclaratiiionel danciulesculiga 1cortacero