Cortacero&co și-au anunțat revenirea la Dinamo: „Ne vom întoarce și vom face echipă bună!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 08:32,

Dinamo a pierdut la loviturile de departajare calificarea în finala Cupei României, dar se află în grafic în ceea ce privește salvarea de la meciurile de baraj în ceea ce privește retrogradarea!

Formația din Ștefan cel Mare are o serie de patru victorii consecutive în play-out-ul Ligii 1, izbutind astfel să se salveze matematic de la retrogradarea directă. Elevii lui Dușan Uhrin Jr. așteaptă acum ultimele două dueluri din campionat și speră să își continue seria invincibilității și să se claseze pe o poziție cât mai favorabilă la finalul acestei ediții competiționale.

După ce au dispărut total din peisajul clubului în ultimele luni, iar suporterii din DDB au fost nevoiți să facă eforturi supraomenești pentru a ține echipa în viață, acum, spaniolii își anunță revenirea în Ștefan cel Mare. Rufo Collado, fostul director sportiv al lui Dinamo, a anunțat că a revenit în România și că alături de Pablo Cortacero se vor întoarce în „Groapă” pentru a face o echipă bună.

dinamo

„Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună”, a spus Rufo Collado, potrivit GSP.

Alex Conovaru, membru DDB, despre Pablo Cortacero

“Noi mai avem niște procese cu domnul Cortacero, după ce în primă instanță a pierdut unul, în martie. Acum vom avea o nouă înfățișare pe 11 mai cu speța Cortacero, iar mai apoi unul în iunie cu domnul Șerdean, care a contestat excluderea din conducere. Dacă și a doua oară domnul Pablo Cortacero pierde procesul, noi sperăm să vină cineva și să îi ofere o anumită sumă de bani pentru a ceda 70% din acțiuni.

Așteptăm și noi o lege cu privire la acest aspect. Ce acționar ești tu dacă nu ai băgat un euro în club? Cortacero are o căsuță poștală într-un câmp din Granada. Din păcate asta este România și acești spanioli nu au fost verificați de nimeni înainte să preia Dinamo!”, a spus actorul Alex Conovaru, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Dinamoviștii au mai câștigat o luptă împotriva lui Cortacero: “ÎNCĂ O VICTORIE LA SCOR DE NEPREZENTARE!”

rufo colladodeclaratiirealitatealiga 1cortcaerodinamo
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului