Corvinul a pus piedică Unirii Slobozia în drumul spre Superligă

Articol de Gabriel Ion - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024, ora 20:20,
Corvinul
Corvinul

Echipa Corvinul Hunedoara a dispus de Unirea Slobozia, pe teren propriu, cu 1-0, în etapa a 3-a din play-off-ul ligii secunde.

Corvinul a învins Unirea Slobozia în derby-ul etapei a 3-a din play-offul Ligii 2

Oaspeţii au început cum nu se putea mai rău meciul de la Hunedoara. Cu antrenorul Adrian Mihalcea suspendat şi nevoiţi să îl înlocuiască pe căpitanul Ibrian în minutul 4, jucătorii Unirii au primit gol în minutul 14, când Antoniu Manolache a marcat pentru gazde.

Derby-ul dintre echipele de pe locurile 1 şi 3 a fost unul tern, cu joc modest, iar rezultatul final a fost 1-0 pentru Corvinul.

În clasament, Unirea Slobozia are 46 de puncte şi este lider în play-off, în timp ce Corvinul, cu 42 de puncte, ocupă locul al treilea.

Tot miercuri s-a mai jucat un meci din play-off, între FK Csikszereda şi CS Mioveni. Scor 1-1. Gazdele au deschis scorul prin autogolul unui atacant de la Mioveni, Ştefan Blănaru, în minutul 45+2.

Mioveni a egalat în minutul 80, când a înscris Alexandru Stan. FK Csikszereda se află pe locul 4, cu 36 de puncte, iar CS Mioveni este ultima în play-off, a şasea, cu 35 de puncte.

Mâine se joacă ultimul meci, între CSC Șelimbăr și Gloria Buzău. CSC Șelimbăr și Corvinul nu au drept de promovare, fiind echipe de drept public.

unirea sloboziacorvinul hunedoara