Corvinul vrea să aducă Cupa României la Hunedoara: „Finalele nu se joacă, se câștigă!”

Articol de Gabriel Ion - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024, ora 21:26,
Corvinul Hunedoara
Corvinul Hunedoara

Formaţia de ligă secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat în premieră în finala Cupei României la fotbal.

„Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a transmis antrenorul echipei Corvinul

Formația din Hunedoara a învins-o pe FC Voluntari cu 3-1 (1-1), pe Stadionul „Michael Klein”, în prima semifinală a competiţiei.

Antoniu Manolache (20) a deschis scorul în urma unui corner, Alexandru Neacşa a readus echipa gazdă în avantaj (61), cu un şut de la distanţă care l-a surprins nepregătit pe portarul Octavian Vâlceanu, iar Marius Coman (72) a închis tabela după o minge respinsă de acelaşi Vâlceanu.

Golul oaspeţilor a fost reuşit de Daniel Florea (33), după o neînţelegere între Manolache şi portarul Ştefan Lefter.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Flșorin Maxim, a spus că echipa lui vrea mai mult. „Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă.

Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimați la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm și în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Nu s-a mai ținut cont la noi de fundaș lateral.

Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine și pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a transmis el.