Coşmar la Mediaş: „Am primit 3.000 de lei în patru luni!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 03 iulie 2020, ora 23:11,
sergiu bus

Sergiu Buş a vorbit despre toate problemele cu care jucătorii se confruntă la Gaz Metan Mediaş. Atacantul a răbufnit la capătul unui meci în care a fost eliminat pentru o ieşire nervoasă. 

Sergiu Buş şi-a pierdut cumpătul şi a fost eliminat în meciul cu Universitatea Craiova. Atacantul lui Gaz Metan Mediaş şi-a cerut scuze faţă de arbitri, dar a răbufnit la final. Problemele de la club au devenit insuportabile.

„Am spus ceva ce nu trebuia să spun, îmi cer scuze arbitrilor. Mi-am cerut scuze, ştiu că nu avem voie să facem nimic în perioada asta, să ne îmbrăţişăm, să scuipăm, ne consumăm. M-am descărcat verbal, mi-am cerut scuze. Avem voie să fim neplătiţi, să fim minţiţi, să ne chinuim, să jucăm accidentaţi. Astăzi am fost cinci cu probleme musculare, Marius Constantin sper să nu aibă ruptură, eu cu entorsă, Larie întindere, Butean întindere de ligamente, Romeo contractură. 

Ne-au plecat opt colegi sau nouă, nu este bine, suntem neplătiţi, am luat 3.000 de lei în patru luni de zile, este greu” – s-a descărcat Buş la finalul jocului cu Universitatea Craiova.

Eliminat direct pentru injurii aduse arbitrului asistent, Sergiu Buş va lipsi următoarele două etape din playoff. În aceeaşi situaţie este şi Marius Constantin. Accidentat, stoperul lui Gaz Metan a primit cartonaşul roşu chiar dacă fusese înlocuit.

salariisergiu busliga 1neplătiţiproblemegaz metan mediașCovid-19cartonas rosueliminare
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”