Cosmin Contra, îngrijorat şi el de situaţia de la Dinamo! ,,Nu s-au făcut acele plăţi, există o nelinişte”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 23 octombrie 2020, ora 08:11,
contra nervos

Dinamo joacă sâmbătă împotriva celor de la Sepsi Sf Gheorghe, dar antrenorul ,,câinilor” e nemulţumit de situaţia financiară de la club.

Cosmin Contra arată şi el că sunt probleme cu banii la club. Acesta spune că a fost convins să vină la Dinamo pentru că se vrea a fi un proiect serios, dar întârzierea plăţilor îl fac să se mai gândească încă o dată.

Citeşte şi EXCLUSIV | Care sunt șansele CFR-ului pentru o nouă calificare în primăvara europeană: “Eu asta simt”

,,Am venit la Dinamo pentru că mi s-a prezentat un proiect solid din toate punctele de vedere. Ca jucători, am adus cam tot ce ne-am dorit să aducem. Există o neliniște la nivel administrativ, pentru că nu s-au pus bazele noului Consiliu de Administrație, nu s-au pus bazele pentru o nouă structură.

Nu s-au făcut acele plăți care trebuiau să se facă până acum… există o neliniște din partea tuturor la acest nivel. Sunt speranțe că în cel mai scurt timp se vor regla aceste lucruri, iar atunci putem să vorbim despre acest grandios proiect de la Dinamo. Și eu sunt neliniștit, pentru că lucrurile întârzie să șe așeze.”, a spus Cosmin Contra la conferinţa de presă, înaintea meciului cu Sepsi.

Citeşte şi Bălgrădean îi bate obrazul lui Rădoi: ”Mă așteptam să fiu convocat la națională!”

Chiar dacă nu s-au făcut plăţile restante la Dinamo, Cosmin Contra este în continuare încrezător în spanioli.

,,Există o neliniște, dar în același timp am încredere că acest proiect este cel care mi s-a prezentat și că vom putea să facem o echipă mare. În fiecare zi vorbesc cu patronul, îmi transmite liniște. Mi-a spus că toate problemele se vor rezolva”, a mai declarat Contra.

Dinamo joacă sâmbătă cu Sepsi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul opt din Liga 1. Sepsi se află pe locul 4 în Liga 1 cu 12 puncte, iar Dinamo e abia pe poziţia 14 cu 5 puncte.

Citeşte şi EXCLUSIV | Avertismentul primit de Petrescu în lupta CFR-ului pe mai multe fronturi: “Asta le lipsește în acest sezon”

realitateacontrabanisepsidinamo
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”