Cosmin Contra, sfat preţios pentru Mirel Rădoi: ,,Sper să nu repete greşeala mea”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 11 noiembrie 2021, ora 23:44,
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Mirel Rădoi vrea să plece de la echipa naţională, începând cu finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Acesta a făcut anunţul după meciul cu Armenia de la Bucureşti, scor 1-0.

Antrenorul şi-a exprimat dorinţa de a pregăti o echipă de club, unde ar putea avea activitate zilnică, nu periodică ca la prima reprezentativă. Printre înlocuitorii săi la echipa naţională se numără antrenori ca Laszlo Boloni, Dan Petrescu sau Adrian Mutu.

Cosmin Contra, fost selecţioner al echipei naţionale, a vorbit despre situaţia lui Mirel Rădoi. Acesta îl îndeamnă pe tehnician să nu repete greşeala sa şi dacă califică echipa naţională la baraj, să-şi prelungească contractul.

Citeşte şi VIDEO | INCREDIBIL CE A PUTUT SĂ FACĂ GIGI BECALI! GEST URIAȘ AL PATRONULUI DE LA FCSB PENTRU O PERSOANĂ CU DIZABILITĂȚI

,,Dacă Mirel va pleca de la echipa națională, probabil va avea motivele lui, dar eu sper să nu repete greșeala mea. Eu ar fi trebuit să rămân la barajul pentru europene, mi-am câștigat acest drept, prin muncă. 

Dacă se va califica la baraj, să rămână și să dispute meciurile de baraj pentru că e munca lui și merită să dispute aceste meciuri.”, a declarat Cosmin Contra, pentru ProTV.

 

Citeşte şi ULTIMATUM DAT DE FRF ECHIPEI NAȚIONALE: „ORI LA NUNTĂ, ORI LA ÎNMORMÂNTARE”

mirel rădoiechipa nationalarealitateacosmin contra