VIDEO | Incredibil ce a putut să facă Gigi Becali! Gest uriaș al patronului de la FCSB pentru o persoană cu dizabilități

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 09 noiembrie 2021, ora 15:48,

Afaceristul din Pipera este recunoscut pentru credința, dar și gesturile sale pentru persoanele defavorizare sau greu încercate de viață!

Gigi Becali a inițiat de-a lungul anilor mai multe acțiuni pentru sprijinirea oamenilor săraci, iar faptele sale au ajuns inclusiv în Africa, unde patronul FCSB a construit mai multe biserici, școli și spitale persoanelor aflate în suferință. Nu de puține ori însă, Becali a sărit și în ajutorul românilor, iar ultimul său gest nu mai are nevoie de nicio descriere.

Concret, afaceristul a fost prezent la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală, unde a luat parte alături de foarte mulți enoriași la o slujbă. Pe o ploaie torențială care a cuprins Bucureștiul în cursul zilei de astăzi, Becali nu a putut sta nepăsător în momentul în care a văzut o persoană cu probleme, stând în picăturile de ploaie, astfel că i-a dat acestuia geaca sa de fâș.

Patronul FCSB-ului s-a așezat în genunchi pentru a-l îmbrăca pe acesta în hainele sale, urmând ca mai apoi să îl îmbrățișeze pentru a-l feri de vremea rea. În filmarea prezentată mai jos se vede clar cum toți cei din jur se uită la scenă cu uimire.

Sursa VIDEO- playsport.ro

Citește și GIGI BECALI, UN NOU GEST DE MILIOANE! CUM I-A SALVAT VIAȚA UNEI ACTRIȚE CELEBRE DIN ROMÂNIA

realitateagigi becaligest gigi becali