Costel Lazăr e categoric: „Nu mergem la nicio licitație. ACS Petrolul ’52 are marcă înregistrată la OSIM!”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 10:03,
Costel Lazăr, Petrolul Ploieşti
Costel Lazăr, Petrolul Ploieşti

Petrolul Poieşti anunţă că nu se va prezenta nici la a doua licitaţie a mărcii clubului care se pregăteşte pentru debutul în noul sezon al Ligii a 2-a.

Costel Lazăr, preşedintele executiv al Petrolului, a lămurit de ce nu merge clubul de pe ,,Ilie Oană” la licitaţia pentru mărci.

Acesta spune că ACS Petrolul ’52 are deja marcă înregistrată la OSIM şi nicio stemă de la primărie nu va apărea pe echipamentul formaţiei pregătite de Nae Constantin.

,,Nu voi plăti niciodată din banii copiilor de la Petrolul către primărie mărci sau orice altceva taxe, în loc să fie invers! ACS Petrolul ’52 are marcă înregistrată la OSIM. De ce să se plătească alte mărci la licitație? Atâta timp cât nu se răspunde, în scris, la adresele noastre de solicitare a mărcilor pe termen limitat, nu consider că avem dialog cu primăria! Pe cei interesați, îi rog să studieze legea 215/2001 republicată, art 36, al 7, lit a: Consiliul Local! De subliniat că tocmai pe această lege s-a funcționat la Giurgiu, cu Astra, eu însumi semnând acolo contractul de asociațiune prin participațiune, pe 10 ani, cu prelungire pe încă 10. Și, nota bene, fără vreun drept la veto al primăriei locale! Să știe toată lumea că se poate, numai la Ploiești nu se vrea!

Citeşte şi VIDEO | PETROLUL RĂMÂNE NEÎNVINSĂ CU NAE CONSTANTIN PE BANCA TEHNICĂ. REMIZĂ CU CHINDIA

Nu voi pune nicio stemă aflată la primărie, nici nu avem cum, în acest moment, pot să rămână cu ele în sertar, dacă așa văd că se intenționează! Avem stema noastră (n.r. vezi foto pe echipamentul purtat în toamna anului 2019 de către antrenorul principal de-atunci Flavius Stoican și de preparatorul fizic din staff-ul acestuia) și mă întreb dacă a fost contestată atunci când era expusă în public, la antrenamente filmate. Nu, nu a fost contestată deloc de nimeni!

Deci, nu există acum vreo altă entitate care s-o conteste, putând-o folosi noi, fiind recunoscută și înregistrată de OSIM. În caz contrar, ne-ar fi fost refuzată. Este, deci ,recunoscut faptul că suntem singura persoana juridică ce a folosit-o fără niciun fel de probleme. Ce m-a surprins a fost o declarație a cuiva, nu-i dau numele, este bine cunoscută persoana respectivă, cum că mărcile ar fi ale cabinetului primarului! Pe cale de consecință, acolo pot rămâne sau – dacă are bani să le achiziționeze acea persoană – se poate duce la cea de-a doua licitație s-o facă!’‘, a declarat Costel Lazăr, pentru gazetaph.ro.

Citeşte şi VIDEO | NAE CONSTANTIN, LA PRIMA ÎNFRÂNGERE! PETROLUL A PIERDUT AMICALUL CU FC BUZĂU

realitatealiga 2osimpetrolulcostel lazarmarca