COVID-19 a mai ucis un fost mare sportiv român. A cucerit peste 250 de medalii, dar a fost răpus de virusul asiatic

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 19 martie 2021, ora 15:35,
Pokrovskaya Hospital in St Petersburg amid COVID-19 pandemic

Încă un fost mare sportiv român a murit în urma infectării cu noul coronavirus. Avea 58 de ani. S-a stins din viață la două săptămâni distanță de când a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Cu doar câteva zile în urmă, fostul mare baschetbalist Anton Netolitzchi a decedat, la vârsta de 63 de ani, ca urmare a infecției cu noul coronavirus.

Fosta mare atletă Maria Hagimă a decedat, din cauza infectării cu noul coronavirus. Era antrenor la Clubul Sportiv Școlar Bacău. Palmaresul ei este de peste 250 de medalii la Campionatele Naționale de copii, juniori III, II, I, tineret și juniori.

Federația Română de Atletism anunță cu tristețe dispariția din această lume a profesoarei Maria Hagima, la numai 58 de ani. Antrenor la CSȘ Bacău, dedicat atletismului, un neobosit dascăl, formator de caractere puternice, Maria Hagima a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport București, după care a obținut diploma de masterat la Universitatea „Vasile Alexandri” din Bacău (Psihologia sportului de performanță)„, a anunțat Federația Română de Atletism, pe pagina de Facebook.

Citește și Blestem! Unul dintre cei mai mari baschetbaliști români a murit de coronavirus! Fratele lui a decedat din același motiv

atletismmaria hagimacoronavirusa muritrealitateaCovid-19
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”