Craiova nu a abandonat lupta la titlu: „Noi credem până la final şi intrăm motivaţi la fiecare meci”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 12 mai 2021, ora 23:54,
craiova

Atacantul echipei CS Universitatea Craiova, Alex Tudorie, a anunțat că dedică accederea în finala Cupei României lui Ion Oblemenco.

Aş vrea să dedic această victorie legendei Craiovei, Ion Oblemenco. A fost un meci spectaculos, mă bucur că am marcat şi că am reuşit să ne calificăm în finala Cupei. Nu trebuie să ne gândim că suntem favoriţi, în finală se poate întâmpla orice. Trebuie să tratăm jocul cu maximă seriozitate şi să intrăm în teren să câştigăm trofeul”, a declarat Tudorie, după meciul cu Viitorul Pandurii, la Telekom Sport.

Jucătorul a vorbit și despre șansele oltenilor de a mai câștiga titlul: ”Noi credem până la final şi intrăm motivaţi la fiecare meci, poate vom reuşi să obţinem nouă puncte în aceste trei meciuri şi CFR să facă un punct, FCSB două”, a mai spus Alex Tudorie.

Alexandru Tudorie

CS Universitatea Craiova s-a calificat în finala Cupei României, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2, miercuri seară, în returul semifinalei. În prima manșă, echipa din Liga I s-a impus cu 3-0.

În finală, CS Universitatea Craiova o va întâlni pe Astra Giurgiu. Ultimul act al Cupei României, ediția 2020-2021, este programat pe 22 mai, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Citește și Mesajul lui Marinos Ouzounidis, pentru jucătorii săi: “O finală este importantă doar dacă o câştigi”

 

craiovarealitateailie oanaalex tudoriefotbal
kjaer

Kjaer, căpitanul model! Reacție de mare lider la prăbușirea lui Eriksen

danemarca

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi