Crimă înfiorătoare în lumea sportului! O mare campioană a fost găsită înjunghiată

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 16:30,
Crima
Crima

Lumea sportului este din nou marcată de clipe teribile, după ce o mare campioană a fost găsită înjunghiată.

O sportivă de numai 25 de ani a fpst găsită fără suflare în propria casă, iar principalul suspect în acest caz este chiar soţul victimei.

Agnes Jebet Tirop, în vârstă de 25 de ani şi premiată cu medalia de bronz în priba de 10.000 de metri la Mondialul de atletism din 2017, de la Doha, a fost găsită în locuinţa ei, unde prezenta pe abdomen multiple urme de lovituri de cuţit, iar principalul suspect este soţul ei, după cum a anunţat federaţia keniană.

După ce a participat la Jocurile Olimpice din vară de la Tokyo, în urmă cu o lună de zile, Tirop doborâse recordul mondial de 10 kilometri pe şosea, la Herzogenaurach, Austria. Aceasta a teriant cu timpul de 30:01, mai exact cu 29 de secunde mai puţin decât marocanca Asmae Leghzaoui, care deţinea recordul din anul 2002.

În 2019, Tirop a câştigat aurul la Campionatul Mondial de Cross de la Guiyang, China. Această tragedie cu Tirop vine după ce pe data de 9 octombrie, atleta Hosea Mwok Macharinyang (35 de ani) a fost găsită moartă în casa sa din Murkwijit, provincia West Pokot.

Agnes Tirop/Profimedia Images
Agnes Tirop/Profimedia Images

Citeşte şi DRAMA PRIN CARE TRECE UN NUME IMPORTANT DIN FOTBALUL ROMÂNESC: ,,M-AM OPERAT DE CANCER”

atletismmedalia de bronzdecesAgnes Jebet Tiropcrimarealitatea