Crimă odioasă în fotbal! Au intrat peste el în casă și l-au ucis alături de iubită

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020, ora 14:57,
arbitru ucis
arbitru ucis

Toată lumea este în stare de șoc după o crimă abominabilă comisă în miez de noapte. Niște ucigași fără scrupule au curmat viața unui arbitru de mare perspectivă. 

Cavalerul fluierului a fost înjunghiat de cei care au pătruns în locuința sa, iar polițiștii nu au nicio informație deocamdată despre criminali.

Daniele De Santis, arbitru de Lega Pro a fost găsit decedat într-un apartament din Lecce. Alături de el și partenera sa de viață, Eleonora Manta, a fost găsită fără suflare. Vecinii lui De Santis au alertat organele legii după ce au auzit țipete pe scara imobilului. Acolo a fost găsit trupul neînsuflețit al arbitrului care și-a început cariera de profesionist în 2017.

„Sunt socat. Încă știm foarte puțin despre caz. Ce pot să spun este că suntem în contact strâns cu familia și cu toți oamenii asociației”, a declarat Marcello Nicchi, directorul Asociației italiene a arbitrilor.

Anunțul dispariției sale i-a șocat pe cei apropiați. Astăzi, De Santis ar fi trebuit să conducă un meci din Cupa Italiei.

Citește și Oferta nebună refuzată de Gigi Becali: “Primea 25 de milioane de euro cu tot cu bonusuri!”

CITEȘTE ȘI –>> Păcălită de Suarez, Juventus a transferat un alt atacant de top din La Liga! Pe cine au luat torinezii lângă Ronaldo

lega prorealitateadaniele de santisitaliauciderearbitru