EXCLUSIV | Chivu, viitorul antrenor al Petrolului? Ploieștenii pot da lovitura anului : ”Echipa este una foarte bună, poate din Liga a 2-a!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 11 aprilie 2021, ora 21:25,
WhatsApp Image 2021-04-11 at 21.24.10
WhatsApp Image 2021-04-11 at 21.24.10

Fostul căpitan al echipei naționale a României, Cristi Chivu, antrenează în acest moment la grupa U19 a celor de la Inter Milano!

Cristi Chivu (40 de ani) a primit licența UEFA Pro, după ce a absolvit cursurile școlii de antrenori de la Coverciano. Acum, fostul lider al primei reprezentative a „tricolorilor” se află în Italia, acolo unde pregătește lotul U19 al celor de la Inter.

Cu toate acestea, Cristi Chivu a fost contactat de un club important din România. Fostul mare agent de fotbaliști, Giovanni Becali, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre fostul căpitan al României și a dezvăluit că acesta a primit recent o ofertă de a reveni în fotbalul românesc la o echipă importantă. Răspunsul fostului internațional român a venit însă imediat.

chivu

„Cu Cristi Chivu chiar astăzi a vorbit fratele meu. A avut o ofertă foarte importantă de la o echipă din România, dar se pare că nu îl tentează să revină în fotbalul românesc pentru că vrea să își continue activitatea la Inter U19.

Echipa din țară care l-a contactat este una foarte bună, poate din Liga a 2-a dintre primele, poate din Liga 1, dar are o importanță destul de mare în România. Nu pot însă să vă dau numele echipei, deoarece oficialii celor de acolo și nici Chivu nu îmi permit acest lucru.

El a înțeles că orice antrenor trebuie să facă toți pașii și de-asta a decis deocamdată să rămână la grupa U19 a celor de la Inter. Dacă vine o echipă de Serie B importantă din Italia și îi propune lui Chivu să se ducă acolo, cu siguranță el va face asta.

A fost un mare jucător și sper ca antrenor să fie și mai mare. Din câte știu eu, el dorește ca în Italia să își înceapă această carieră de antrenor profesionist la un nivel înalt.”, a spus Giovanni Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Giovanni Becali, mesaj clar pentru Mirel Rădoi: “Își compromite cariera dacă mai rămâne selecționer!”

Una dintre posibilele destinații ale lui Cristi Chivu în fotbalul românesc ar fi Petrolul Ploiești, formație care a ratat și în acest sezon promovarea în Liga 1.

Varianta Chivu pe Ilie Oană a mai fost adusă în discuție și în trecut, mai exact în anul 2013, atunci când oficialii formației prahovene și l-au dorit pe fostul fotbalist în funcția de președinte al clubului.

chivu

Inclusiv Valeriu Răchită, fostul antrenor al „lupilor galbeni”, a dezvăluit în toamna anului trecut că aducerea lui Chivu ca antrenor al Petrolului va fi prioritară în momentul în care va reveni în cadrul clubului.

Sunt convins că va ajunge un antrenor mare Cristi Chivu. Le va călca pe urme lui Rădoi și Mutu. Una dintre primele măsuri pe care le am în minte pentru când voi reveni la Petrolul este să-l aduc pe Chivu antrenor!, a spus Valeriu Răchită, la Pro X.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Adrian Mutu, văzut drept înlocuitorul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei mari: “E mai echilibrat!”

declartiicristi chivurealitateapetrolulGiovanni Becali