SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cristi Pulhac, momente de neuitat din duelurile cu Rapid: ,,Zici că jucam în Anglia”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 15:49,
Cristi Pulhac, Dinamo
Cristi Pulhac, Dinamo

Astăzi, în cadrul etapei a 13-a din Liga 1 se va disputa de la ora 20:30 derby-ul rundei, între Dinamo şi Rapid, în Ştefan cel Mare.

Cristi Pulhac, fost jucător la Dinamo, a rememorat perioada în care evolua în derby-urile cu Rapid. Acesta spune că se simţea mereu mai bine în momentul în care evolua în Ştefan cel Mare, iar când juca pe Giuleşti, se simţea ca în Anglia.

Citeşte şi FOTO | EMOȚII MARI PENTRU ANAMARIA PRODAN! MOMENTUL MULT AȘTEPTAT ARE LOC MÂINE

,,Erau meciuri interesante, când jucam pe Giuleşti zici că jucam în Anglia. Era o presiune foarte mare, tribunele sunt apropiate, suporterii vin tot timpul.

Arena Naţională arată foarte bine, te simţi că joci în străinătate însă eu m-am simţit tot timpul mai bine în Ştefan cel Mare. Mie mi-a dat mai multă încredere ca fotbalist stadionul ăla. Acum nu ştiu de ce, probabil şi tradiţia care e… Dar am şi avut rezultate foarte multe şi parcă terenul ăla mi-a mai dat un impuls. La derby-uri parcă mă ajuta.  Chiar dacă el arată cum ştim că arată. Când jucam pe Arena Naţională eram puţin debusolat, parcă jucam în deplasare.”, a declarat Cristi Pulhac, pentru Telekom Sport.

 

Citeşte şi VIDEO | ATAC DEVASTATOR AL LUI REDNIC, LA ADRESA LUI PRUNEA: „MINTE ÎN PRIVINŢA COMISIOANELOR. SPUNE NUMAI PROSTII”

 

 

realitateaderbyCristi Pulhacrapiddinamoliga 1