FOTO | Emoții mari pentru Anamaria Prodan! Momentul mult așteptat are loc mâine

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 18:59,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Într-o perioadă în care are probleme în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan găsește momente care o sensibilizează din plin.

Cunoscută drept o femeie puternică, ce nu se lasă ușor pradă emoțiilor, celebra impresară de fotbaliști se află în plin conflict cu antrenorul celor de la CSU Craiova. Acesta a declarat că a depus actele de divorț de cea cu care este căsătorit din 2008 pentru a putea avea drum liber pentru noua sa iubită, Corina Caciuc.

Totuși, Anamaria Prodan are parte și de momente care îi aduc liniște într-o perioadă zbuciumată. Va lansa cartea “Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”. Evenimentul va avea loc la Diverta Mall Băneasa, mâine, 23 octombrie, la ora 18:00.

Cartea “Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”

Cartea, scrisă în două volume, prezintă povestea de viață a acesteia, adică o femeie care și-a făcut loc într-o lume dură, dominată de bărbați, cea a fotbalului românesc. Cartea are un design extrem de elegant și luxos, iar coperta cărții are scrisul în relief, de culoare aurie, ceea ce dă o notă de opulență. Interiorul și modul în care este prezentat fiecare capitol cu fundal damask dau note de eleganță, iar expresia „Numărul 1” va fi întâlnită extrem de des în această carte, informează monden.ro.

Printre cei care spun lucruri frumoase despre Anamaria Prodan în această operă sunt Marius Șumudică, Cristi Borcea, Ciprian Marica, Dumitru Dragomir sau Mircea Sandu, reprezentanți de seamă ai fotbalului românesc.

CITEȘTE ȘI –>> ANAMARIA PRODAN, REACȚIE DE ULTIM MOMENT DESPRE „TRĂDAREA” LUI REGHECAMPF: „FLUTURII NU DĂRÂMĂ VULTURII!”

În cartea în care își expune cele mai intense trăiri și cele mai adânci sentimente, Anamaria Prodan aduce în lumina tiparului și unele povești neștiute din Liga 1, printre care contractele cu diferiți fotbaliști, conflicte, dezvăluiri senzaționale, episoade inedite, toate într-o formă ușor de parcurs de către cititor.

Pentru celebra impresară va fi o zi importantă, deoarece va avea o dublă însemnătate emoțională, întrucât va lansa oficial și cartea vieții mamei ei, Ionela Prodan: “Cântecul vieții mele“. Anamaria Prodan și-a dorit ca această dublă lansare să fie un moment grandios și măreț in amintirea mamei sale.

Cartea “Cântecul vieții mele“

De asemenea, cu ocazia acestui dublu eveniment, agentul din fotbalul românesc va organiza o masă oficială, pentru familie și apropiați, la restaurantul preferat al vedetei, “It Cucina”, unul cu specific italian, din parcul Herăstrău din București.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | ÎNTÂLNIRE DE TAINĂ PENTRU ANAMARIA PRODAN! E PORECLIT ”CHIRURGUL SUFLETELOR”

lansare cartedivorțrealitateareghecampfcorina caciucanamaria prodan