Cristian Balaj îi atacă pe cei de la Rapid înaintea meciului direct: „Sunt în avantaj în raport cu noi când e vorba de arbitraj”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 21 septembrie 2023, ora 18:26,
Rapid – CFR Cluj
Rapid – CFR Cluj

Președintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, le atrage atenția celor de la Rapid să nu mai vorbească despre arbitraejele altor echipe.

Sunt în avantaj în raport cu noi când e vorba de arbitraj”, le-a transmis Cristian Balaj rapidiștilor

Cel mai intreresant meci al etapei a 10-a a Superligii este cel dintre Rapid și CFR Cluj. de o parte și de alta vor fi echipele de pe locurile 4 și 2 în Superligă, despărțite de 4p.

În plus, formația ardeleană are un meci mai puțin, restanța cu Sepsi de pe teren propriu, din etapa a 5-a.

În runda precedentă, CFR Cluj s-a impus cu 1-0, acasă, în fața Petrolulului, într-un meci în care oaspeților li s-a refuzat cel puțin o lovitură de la 11m. Oficialii Rapidului au reacționat dur, dar președintele formației din Cluj-Napoca, Cristian Balaj, a avut răspuns.

Nu sunt în măsură ca cei de la Rapid să comenteze despre arbitraje. Poate își amintesc ce s-a întâmplat la meciul din sezonul trecut când a fost domnul Cătălin Popa la centru.

Când am vorbit despre ei mi-am cerut scuze, după am întors spatele și acum mă mușcă de picior. Nu e posibil un astfel de comportament. Dacă pregătesc meciul de luni…

Am să mă opresc și nu o să vorbesc mai multe pentru că sunt în avantaj cei de la Rapid în raport cu CFR Cluj când e vorba de arbitraj. Nu e cazul să vorbească ei despre noi”, a spus Cristi Balaj, potrivit prosport.ro.

Penalty-urile din CFR Cluj – Petrolul sunt clare. Unul este cât casa, nu poți să nu-l dai! Normal ar fi fost ca domnul Balaj să iasă și să recunoască, măcar la al doilea.

Acolo nu ai cum să spui că nu a fost penalty. Mai clar de atât…”, declara acționarul majoritar al Rapidului, Victor Angelescu, după CFR Cluj – Petrolul 1-0.

cristian balaj