Cristiano Bergodi își avertizează rivalele: „Nu cred că acest campionat e terminat”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 02 februarie 2024, ora 22:49,
Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Echipa Rapid întâlneşte Oţelul sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul Giuleşti, în etapa a 24-a a Superligii.

Oţelul e o echipă incomodă, redutabilă”, susține Cristiano Bergodi

Antrenorul gazdelor, Cristiano Bergodi, a declarat că formația de la Dunăre este incomodă şi greu de învins, dar a subliniat că o victorie este importantă pentru a încerca să micşoreze distanţa faţă de liderul FCSB.

Urmează un meci foarte dificil pentru noi, întâlnim o echipă care face ambele faze foarte bine şi care a luat foarte puţine goluri. Oţelul e o echipă incomodă, o echipă redutabilă, o echipă greu de bătut.

Dorinel Munteanu e un antrenor pe care îl ştiu, îl respect, se pare că a făcut o echipă bună acolo. Noi însă încercăm să câştigăm meciuri la rând pentru a încerca să micşorăm distanţa faţă de FCSB”, a afirmat el.

Sunt încrezător, i-am văzut pe băieţi la antrenamente”, spune Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Oțelul

Italianul atrage atenția că Oţelul nu a pierdut în acest sezon în deplasare. „Asta ne pune pe gânduri, e normal. Ştiu şi eu că noi nu suntem o echipă invincibilă. E greu de găsit în fotbal o asemenea echipă.

Nu suntem perfecţi şi s-a văzut asta. Eu sunt încrezător, pentru că i-am văzut pe băieţi la antrenamente. Am câştigat două meciuri, chiar dacă jocul a fost aşa şi aşa. Importante erau cele şase puncte pentru a rămâne acolo sus.

Victoriile acestea ne dau încredere, pentru că probabil că va veni şi o îmbunătăţire a jocului. Jocul e o chestiune de timp, e vorba despre jucătorii noi, unii sunt şi din alte ţări. Dacă vom avea răbdare vom vedea şi o îmbunătăţire”, a adăugat tehnicianul italian.

Nu cred că acest campionat e terminat”, transmite Cristiano Bergodi

Bergodi susţine că formaţia sa va lupta până la capăt pentru câştigarea titlului. „Nu cred că acest campionat e terminat. Campionatul se joacă până la capăt. Dacă reuşim să recuperăm până la play-off 4-5 puncte, atunci cred că titlul se va juca.

În play-off e un mini-campionat, depinde cum ajungi acolo, cu accidentări, cu suspendări. Dar acum nu aş da ca sigur că FCSB câştigă titlul şi nu doar pentru că sunt antrenor la Rapid. Mu putem să renunţăm, nu există aşa ceva. Vom lupta până la capăt”, a explicat el.

Bergodi a precizat că Rapid nu va mai aduce jucători după Cătălin Vulturar, transferat azi, şi slovacul Jakub Hromada, care va ajunge la Bucureşti săptămâna viitoare.

otelul galatiEtapa a 24-asuperligacristiano bergodi