Cristiano Ronaldo a vorbit despre momentul retragerii din fotbal: „Ambiția mea este foarte mare”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022, ora 17:30,
Cristiano Ronaldo ar putea juca, la Campionatul Mondial din Qatar (20 noiembrie și 18 decembrie), la al zecelea mare turneu internaţional din carieră
Cristiano Ronaldo ar putea juca, la Campionatul Mondial din Qatar (20 noiembrie și 18 decembrie), la al zecelea mare turneu internaţional din carieră

Atacantul portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, are de gând să joace ccel puțin până la Campionatul European din 2024.

Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială 2022 şi la EURO 2024”, a spus Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo intenţionează să-şi continue cariera cel puţin până la EURO 2024, conform propriilor declarații, făcute cu ocazia unei ceremonii de premiere care a avut loc în apropiere de Lisabona.

El a fost recompensat cu premiul Quinas de Ouro, rezervat celui mai bun marcator al selecţionatei Portugaliei, decernat de Federaţia lusitană de fotbal (FPF).

Parcursul meu nu este încă încheiat. Va trebui să-l suportaţi pe ‘Cris’ încă ceva timp”, a declarat superstarul fotbalului, conform Mundo Deportivo.

Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială (2022) şi la EURO (2024). Mă simt foarte motivat, iar ambiţia mea este mare”, a adăugat cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

Căpitanul Portugaliei, care pe 5 februarie a împlinit 37 de ani, a adunat 189 de selecţii şi este recordmanul mondial de goluri la naţională, cu 117 reuşite.

Dacă va juca la Campionatul Mondial din Qatar, organizat între 20 noiembrie și 18 decembrie, Cristiano Ronaldo va bifa al zecelea mare turneu internaţional din carieră.

campionatul mondial 2022qatar 2022cristiano ronaldo