Cristina Neagu ar fi înjurat galeria Rapidului! Anunţul a fost făcut de ultraşii giuleşteni! „Domnișoara Cristina Neagu ne înjură de morți și de familie”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 10 martie 2023, ora 15:13,
Cristina Neagu
Cristina Neagu

Cristina Neagu ar fi înjurat galeria Rapidului! Este anunţul făcut de liderul ultraşilor giuleşteni, Liviu Ungureanu, care susţine că de acolo ar fi început scandalul dintre cele două parţi, care a luat amploare în ultima perioadă.

„Despre Cristina Neagu eu nu am ce să spun. Este o handbalistă formidabilă. Dar atâta timp cât eu merg la meci să îmi susțin echipa de fete și noi nu înjurăm la meciurile de handbal. Suntem ca un magnet. Am propulsat handbalul românesc la un nivel foarte mare. Noi, galeria Rapidului. Și domnișoara Cristina Neagu ne înjură de morți și de familie, atunci da-ți-ne voie și nouă să ne permitem niște înjurături fără organe genitale, fără familie, fără morți, au fost niște înjurături frumoase din punctul meu de vedere.

Toată presa din România a pus tunurile pe noi. Dar noi le ducem pe toate. Nu avem nimic, nu e un război pentru noi. A fost o vijelie a mass-media pe galeria Rapidului, au crezut că e vor dezbina. Sunt mulți prezentatori TV cărora chiar o să mă duc duminică la târg să le cumpăr niște basmale, broboade de țațe, să le trimit cadou.

Au făcut un subiect din acest mini conflict. Au făcut un subiect săptămânal și au pus toate tunurile pe galeria Rapidului și nu mi se pare normal. Trebuiau să-mi dea și mie dreptul la replică, dar din păcate au mințit poporul că nu răspund la telefoane.

O respectăm pe handbalista Cristina Neagu, dar în contextul în care ea ne înjură de morți și de familie, mi se pare normal să o înjurăm și noi pe ea. Sunt filmări. Vreți să vă trimit acum filmarea? Hai că vă trimit eu filmarea să vedeți. Vă dau eu filmarea de la meciul din Giulești de anul trecut când ratează de la 9 metri în minutul 25. Chiar și comentatorul spune în direct că e slobodă la gură sau ceva de genul”, a spus cel poreclit „Bocciu”, citat de fanatik.ro.

 

rapidcristina neagu