CS Mioveni vrea să scape de retrogradare cu un brazilian! Jucătorul revine în România după 2 ani

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 19:20,
Marcos Pedroso
Marcos Pedroso

Echipa CS Mioveni a anunţat transferul brazilianului Marcos Pedroso, jucător care a mai evoluat în România la FC Viitorul în 2021.

Marcos Pedroso a jucat cu FC Viitorul barajul de Conference League

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani evoluează pe postul de fundaş stânga şi a mai activat în cariera sa la formaţiile Figueirense, Gremio, Gaziantep, Ferencvaros, FC Dallas, DC United, Botev Plovdiv şi Liepaja.

Ultimul transfer al Mioveniului, Marcos Marquinhos Garbellotto Silveira Pedrosoa, fost prezentat astăzi de galben-verzi. Cunoscut ca Marcos Pedroso sau mai pe scurt Marquinhos, brazilianul a mai jucat în România acum doi ani la Viitorul”, a anunțat CS Mioveni pe site-ul oficial.

Pedroso a declarat că îşi propune să ajute echipa să câştige fiecare meci. „Le mulţumesc celor de la Mioveni că sunt aici. Când am auzit că mă vor, am vorbit cu foşti colegi şi mi s-au spus lucruri bune de echipă.

Eu am mai jucat aici şi cunosc campionatul. Vreau să câştig fiecare meci. Am fost cu FC Viitorul în play-out şi apoi am ajuns să jucăm barajul de Conference League”, a spus Pedroso.

Marcos Pedroso este la optulea jucător transferat de CS Mioveni în această iarnă după Bogdan Rusu, Alexandru Greab, Shaquill Sno, Dylan Mboumbouni, Amine Benchaib, Brent Lepistu şi Amadou Diallo.

Marcos Pedroso