CSA Steaua, baraj cu scandal! Mostiştea Ulmu ameninţă cu neprezentarea

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 15:26,
csa steaua fani

Arbitrajul din meciul cu CSA Steaua i-a scandalizat pe cei de la Mostiştea Ulmu. Gazdele meciului tur din prima rundă a barajului de promovare anunţă că nu se vor prezenta la retur. 

După 0-2 cu CSA Steaua, gazdele au acuzat dur arbitrajul brigăzii conduse de Eduard Ioniţă. Penalty-ul ridicol primit de Pacionel şi eliminarea din repriza a doua au fost momentele care l-au făcut pe preşedintele celor de la Mostiştea Ulmu să ameninţe că echipa nu se va prezenta la retur.

Vasile Tîrşolea, preşedinte şi finanţator al echipei din Liga 3, a declarat că s-a abţinut cu greu să nu retragă echipa de pe teren chiar în timpul partidei.

„Nu m-a învins echipa adversă, m-a învins fotbalul corupt din România, s-a spus că am intrat într-o altă epocă, a arbitrajelor corecte, nu am intrat nicăeri, este o formă mascată de corupţie pe care o vede toată lumea.

A văzut o ţară întreagă că nu a existat penalty, am avut jucător eliminat pe nedrept, cum să joci aşa?! Eu sunt dispus ca dacă nu se rejoacă acest meci, dacă ei nu vor cere din proprie iniţiativă şi în cinstea victoriei care s-a sărbătorit ieri (n.r.: 7 mai 1986), noi nu ne vom prezenta la următorul meci” – a anunţat oficialul celor de la Mostiştea Ulmu.

„Discuţii după un meci stricat de arbitru vor fi întotdeauna, Steaua nu ne-a surprins nimic, diferenţa făcută de un arbitru care nu a prins cea mai bună zi, ca să fiu elegant” – a declarat şi Vlad Ştef, antrenorul gazdelor.

Returul se va juca sâmbăta viitoare, de la 11:30.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | CSA Steaua, primul pas spre Liga 2! Roş-albaştrii au câştigat primul meci din baraj

 

penaltyliga 3baraj promovarecsa steauapacionelscandalarbitrajmostiştea ulmu
E3syDgRWYAMAiF7

Peter Schmeichel, detalii emoționante despre Eriksen! Soția fotbalistului ”crezuse că a murit”

Chiriches

Vlad Chiricheș și legăturile sale cu Christian Eriksen: „Sper să-l văd din nou bine!”