Doi fotbaliști au murit în incendiul de la Ferma Dacilor! Unul era legitimat la CSA Steaua

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 26 decembrie 2023, ora 19:06,
Incendiu Ferma Dacilor
Incendiu Ferma Dacilor

Un incendiu violent a izbucnit azi-noapte la pensiunea Ferma Dacilor din localitatea prahoveană Tohani.

Un junior legitimat la CSA Steaua a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Un copil și patru adulți au fost găsiți decedați și alte două persoane au fost rănite ușor. De asemenea, trei persoane sunt date dispărute, iar pompierii vor continua căutările în cursul nopții.

Doi dintre minorii decedați erau legitimați în București. Luca Ene juca (16 ani) la CSA Steaua, iar Petru Ene (11 ani) la New Stars!

Matei, fratele geamăn al lui Luca, a fost salvat din flăcări de tatăl său, Lucian, care, potrivit apropiaților, și-a fi pierdut viața în timp ce încerca să-i scoată ulterior din clădire și pe ceilalți doi fii.

Al treilea băiat al său, și el jucător la CSA Steaua, a scăpat cu viață, fiind transportat la spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Matei juca pe bandă, extremă stângă sau dreapta, era mai dezvoltat și mai puternic. Luca evolua inter sau în spatele atacanților și avea o tehnică remarcabilă.

Ambii au venit de la Chiajna în urmă cu circa un an și jumătate și mama era cea care-i însoțea de obicei la antrenamente”, a declarat antrenorul Alin Dumitriu.

Sunt complet bulversat. Proveneau dintr-o familie foarte serioasă, părinții se ocupau cu atenție de ei. Ambii erau foarte ascultători la antrenamente și meciuri. Luca era puțin mai rebel, cu personalitate puternică, iar Matei – mai receptiv la sfaturi.

O plăcere însă să lucrezi cu amîndoi! Educați, deloc obraznici, le plăcea să joace fotbal”, a mai precizat tehnicianul, potrivit Fanatik.

realitatea.netrealitateacsa steaua