Steaua, greu să fie preluată de cineva cu bani: ,,Nu o să găsească investitori! Nu prea văd”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 12:52,
CSA Steaua/Sursa foto: AS47
CSA Steaua/Sursa foto: AS47

Steaua Bucureşti a promovat în Liga a 2-a din România, însă nu poate avansa spre Liga 1, deoarece nu şi-a schimbat forma de organizare, din drept public, în drept privat.

Deşi apropiaţii Clubului Sportiv al Armatei susţineau că vor veni oameni potenţi financiar lângă echipă, acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Helmut Duckadam, fost portar la Steaua, este de părere că grupării din Ghencea îi va fi destul de dificil în continuare şi susţine că nu o să găsească investitorii de care are nevoie pentru a-şi schimba forma de organizare.

,,Eu spun că va fi foarte greu pentru CSA Steaua, deoarece nu o să găsească unul sau mai mulți investitori, nu prea văd oameni care să sponsorizeze o echipă. Marius Lăcătuș mă contrazice și spune că el cunoaște câțiva care ar veni la început să consolideze

La început, da, dar trebuie să ia cineva pachet majoritar, iar acolo nu prea văd în România cine mai investește în fotbal. Din păcate, fotbalul nu mai este o atracție, cel puțin nu pentru marii oameni de afaceri.

Vedem ce se întâmplă și pe la celelalte echipe. Va fi greu, dar e bine că un an de zile au timp să se pregătească, pentru că, într-adevăr, având o infrastructură în spate, ar fi mai ușor.

Lăcătuș era optimist, zicea că știe mai multe și că ar fi interesate anumite firme și oameni potenți care să ajute clubul cu o sponsorizare la început. Și apoi vor putea face alte acte.”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digisport.

Citeşte şi EXCLUSIV | CONDUCEREA CSA-ULUI ȘI GIGI BECALI, SFĂTUIȚI SĂ AJUNGĂ LA UN CONSENS: „ȘI ACUM SPER LA ASTA!”

liga 1duckadamsteaualiga 2realitatea