EXCLUSIV | Conducerea CSA-ului și Gigi Becali, sfătuiți să ajungă la un consens: „Și acum sper la asta!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 09 iulie 2021, ora 10:22,
FCSB VS STEAUA
FCSB VS STEAUA

Conflictul dintre cele două părți datează deja de foarte mulți ani, iar împărțirea palmaresului, dar și noul stadion din Ghencea au agitat și mai mult spiritele dintre FCSB și Steaua!

În urmă cu câteva săptămâni, instanța a decis ca palmaresul Stelei să fie atribuit după cum urmează: 1947-1998 pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua, respectiv 2003-prezent celor de la FCSB. Această hotărâre a creat și mai multă incertitudine între cele două părți, mai ales după ce judecătorii au lăsat neatribuită niciunei părți perioada 1998 – 2003.

Nana Falemi, fotbalist care a evoluat în Ghencea în perioada 2000 – 2005, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre conflictul dintre Gigi Becali și cei de la Steaua. Fostul mijlocaș consideră că cele două cluburi au o legătură strânsă și își dorește ca FCSB și CSA să ajungă la un numitor comun și lucrurile să intre în normalitate. Ulterior, Falemi a vorbit și despre problema cu care se confruntă formația din Liga a 2-a, după ce a pierdut dreptul de promovare în primul eșalon.

„Sunt multe lucruri care se dezbat acolo. Eu am mai spus că şi FCSB şi Steaua sunt ca doi copii din aceeaşi mamă. Sper şi acum ca cele două părţi să ajungă la un numitor comun, atâta tot. Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla. Referitor la cei de la CSA şi la dreptul de a promova în Liga 1, eu cred că cei de acolo vor trebui să rezolve această problemă din punct de vedere al formei de organizare. Aşa este regulamentul. Nu s-a terminat nimic însă, chiar dacă au ratat dreptul de a promova în prima ligă anul viitor. Sunt convins că vor mai avea această şansă.” a spus Nana Falemi, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | REACȚIA UNUI FOST JUCĂTOR AL STELEI, DUPĂ RETRAGEREA NUMĂRULUI 7: „O MIȘCARE FOARTE BUNĂ!”

steauarealitateafcsbdeclaratiigigi becalinana faalemi