CSA Steaua, la primul eșec în actualul sezon din Liga 2! CSC Șelimbăr este lider cu maximum de puncte

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 05 septembrie 2023, ora 20:04,
CSC Șelimbăr
CSC Șelimbăr

Cel mai interesnat meci din etapa a 5-a din Liga 3 le-a opus pe CSC Șelimbăr, liderul la zi, și CSA Steaua.

CSC Șelimbăr a îănvins CSA Steaua cu 3-2 și este lider în Liga 2 cu maximum de puncte

Față în față au fost două echipe fără drept de promovare, deoarece sunt echipe de drept public. Cei de la Șelimbăr s-au impus cu 3-2 și rămân pe primul loc, cu maximum de puncte, 15.

Prima fază controversată s-a consumat în minutul 7, când Chipirliu a șutat din întoarcere, mingea l-a lovit în mână pe Natea, aflat la 1m de adversar, dar arbitrul Florin Mazilu nu a dat penalty.

10 minute mai târziu, CSA Steaua a primit lovitură de la 11m, după ce Chipirliu a fost faultat în careu. Același jucător a transformat, iar oaspeții conduceau cu 1-0.

Bucuria echipei roș-albastre a durat câteva zeci de secunde, deoarece Rotund a restabilit egalitatea în minutul 20, cu un șut pe jos, din centrul careului mare.

Mai mult, chiar, în partea a doua a meciului, CSC Șelimbăr a mai marcat de doluă ori, prin Năstăsie (48) și Monea (64).

Cu un sfert de oră înainte de final, CSA Steaua a mai marcat o dată, prin Vîrtej. Oaspeții au ratat două ocazii imense, în minutul 90+6, prin Sierra și Drăghici, dar portarul Roșca a avut de fiecare dată intervenții salvatoare.

În urma acestui rezultat, CSC Șelimbăr are un avans de 5p față de Corvinul, Gloria Buzău și Unirea Slobozia, iar CSA Steaua se află pe locul 8, cu 6p.

csa steauaCSC Selimbar