CSU Craiova a anunțat lotul pentru Conference League! Ce spune Ouzounidis despre primul duel

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 16:31,
CSU Craiova
CSU Craiova

Oltenii vor debuta în această săptămână în Conference League, acolo unde vor da peste albanezii de la KF Laci, în turul doi preliminar al competiției!

CSU Craiova nu mai concepe pași greșiți în noul an european, astfel că eliminarea prematură de anul trecut din Europa League, în fața celor de la Lokomotiv Tbilisi, a reprezentat un moment zero pentru „juveți”. Acum, elevii lui Marinos Ouzounidis vor să își continue începutul bun din noul sezon și speră să pornească cu dreptul și în Conference League, joi, de la ora 20:00.

Până atunci însă, tehnicianul grec a prefațat duelul contra albanezilor și a mărturisit că îi va aștepta un meci dificil pe Cicâldău&co. Totodată, Ouzounidis a dezvăluit și că are probleme din punct de vedere al efectivului, astfel că Vătăjelu, Baiaram sau Conte sunt incerți în momentul de față pentru duelul cu Laci.

„Va fi un meci dificil cu Laci, fiindcă adversara noastră nu este o echipă slabă. I-am văzut împotriva celor de la Podgorica şi ne-am convins că nu sunt un oponent modest. În Europa toate meciurile sunt dificile, iar dacă nu eşti concentrat şi dacă vom crede că suntem calificaţi fără să jucăm, atunci vom face o uriaşă greşeală.

Trebuie să ne recuperăm până la ora meciului, să vedem pe cine putem conta, fiindcă avem ceva probleme medicale la echipă, cu Vătăjelu, cu Baiaram, să vedem dacă-l vom putea recupera pe Antoine Conte. Cel mai important în acest moment este să lucrăm în echipă”, a declarat Marinos Ouzounidis.

Lotul lui CSU Craiova pentru Conference League:

Portari: Mirko Pigliacelli, David Lazar, Laurențiu Popescu, Denis Rusu.

Fundaşi: Mihai Bălașa, Nicușor Bancu, Marius Constantin, Antoine Conte, Valerică Găman, Bogdan Vătăjelu, Ștefan Vlădoiu, Ionuț Mitran.

Mijlocaşi: Alexandru Cicâldău, Mihai Căpățînă, Ovidiu Bic, Alexandru Cîmpanu, Matteo Fedele, Alexandru Mărieș, Vasile Constantin, Alexandru Mateiu, Dan Nistor, Reagy Ofosu, Gustavo Vagenin, Ștefan Baiaram, Vladimir Screciu, Marian Danciu.

Atacanţi: Andrei Ivan, Elvir Koljic, Ivan Mamut, Jovan Markovic.

Citește și FCSB, SEPSI ŞI CS U CRAIOVA ŞI-AU AFLAT POSIBILELE ADVERSARE DIN TURUL TREI PRELIMINAR AL CONFERENCE LEAGUE! OLTENII POT ÎNFRUNTA ANDERLECHT

conference leaguecsu craiovarealitateadeclaratiiouzounidislot