SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cum comentează Gigi Becali divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan!

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 09:28,
Reghecampf și Gigi Becali
Reghecampf și Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB a oferit prima reacție despre evenimentul momentului în România!

Gigi Becali este recunoscut pentru relația foarte bună pe care a avut-o în trecut cu impresara Anamaria Prodan, dar și cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul care i-a adus mai multe performanțe atât pe plan intern, cât și extern. Cu toate acestea, între afaceristul din Pipera și Anamaria Prodan s-a iscat un scandal imens la începutul acestui an, după transferul lui Dennis Man la Parma.

Întrebat despre divorțul celor doi, Gigi Becali nu a vrut să comenteze prea mult și a mărturisit că nu îl interesează acest subiect. Dacă cu Anamaria Prodan pare că nu mai este cale de întoarcere pentru o împăcare, finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că Reghecampf este în continuare prietenul său.

 

 

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Citește și ANAMARIA PRODAN, ANUNŢ CLAR ÎN PRIVINŢA CĂSNICIEI CU LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,NU DIVORŢEZ! SOŢUL MEU ESTE ÎNTR-O NEBULOASĂ”

becalirealitateareghecampfanamaria prodandeclaratiidivorț