Cum comentează Mirel Rădoi o revenire la FCSB: ,,Pasiunea e prea mare şi arde prea rău”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021, ora 18:14,
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi este tot mai aproape de o despărţire de echipa naţională. Contractul i se termină după meciul cu Liechtenstein şi d0ar o calificare la baraj l-ar mai putea face să se răzgândească să rămână ca cârma primei reprezentative, cel mai probabil.

Însă, şansele ca România să ajungă la baraj sunt acum destul de mici. Totul stă în rezultatul înregistrat la meciul dintre Macedonia de Nord şi Islanda. Dacă Islanda pierde, România nu mai ajunge la baraj, iar Rădoi nu va ami continua pe banca primei reprezentative.

Citeşte şi SCANDAL DE ZECI DE MILIOANE DE EURO ÎNTRE CIPRIAN MARICA ȘI ILIE NĂSTASE: „NU ÎMI VINE SĂ CRED”

Întreabat despre posibilitatea de a o antrena pe FCSB, de la care a plecat cu scandal, în 2015, acesta spune că niciodată nu va închide o posibilă destinaţie.

,,Nu sunt omul care să spun niciodată. Nu vreau să las senzaţia că vreau să fiu antrenorul FCSB-ului pentru că în momentul de faţă toate echipele din Liga 1 au antrenor. Din acest punct de vedere, pot alege orice proiect. Când e vorba de fotbal, pasiunea este prea mare şi arde prea rău.”, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de presă de după meciul cu Islanda.

Citeşte şi MIREL RĂDOI, APĂRAT DUPĂ REMIZA CU ISLANDA: ,,NU ESTE EL VINOVAT! UNII JUCĂTORI VIN LA NAŢIONALĂ DOAR PENTRU VACANŢĂ”

fcsbechipa nationalarealitatealiga 1mirel rădoi