Cum comentează oficialii olteni oferta primită de Cicâldău: „Dacă se acceptă înseamnă că e bine”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 16:38,
Alexandru Cicâldău
Alexandru Cicâldău

Mijlocașul oltenilor este aproape să părăsească trupa alb-albastră, conform unei informații oferite de fostul preșeidnte al LPF, Dumitru Dragomir. 

Galatasaray este dispusă să plătească 6 milioane de euro pentru Cicâldă, iar Dragomir susține că părțile s-ar fi și înțeles în privința mutării. Iar Craiova ar fi solicitat să primească și un procent de 20 % dintr-un viitor transfer, aspect pe care turcii la-r fi acceptat. Surprinși de dezvăluirea făcută de fostul șef al Ligii, oficialii olteni au reacționat și au comunicat poziția lor legată de stadiul negocierilor dintre părți. Sorin Cârțu a fost cel care a vorbit în numelșe clubului din Bănie.

”Dacă sunt negocieri între domnul Rotaru… le face domnul Rotaru când sunt negocieri, cu cine spuneţi voi, cu Galata. Pentru Cicâldău tot timpul este interes, e jucător de calitate, jucător de naţională, e normal să fie interese. Dacă se acceptă, înseamnă că e bine, că asa s-a căzut la pace, s-a negociat, dar nu ştiu”, a spus Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Clauza de reziliere a lui Cicâldău este de 10 milioane de euro, iar dacă aceasta ar fi plătită, fotbalistul ar ajunge cel mai scump transfer din istoria recentă a clubului după plecările lui Mitriță și Valentin Mihăilă.

CITEȘTE ȘI –>>  ALARMĂ LA CRAIOVA DUPĂ RUŞINEA DIN ALBANIA! CÂRŢU: „ÎNSEAMNĂ CĂ AVEM O MARE PROBLEMĂ!”

transferrealitateacicâldăusorin cartugalatasarayu craiova