Cum e văzută din exterior venirea lui Reghecampf la CS U Craiova: ,,Dacă Piţurcă nu a rezistat, să vedem ce face el”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 27 iulie 2021, ora 23:42,
LAURENȚIU REGHECAMPF
LAURENȚIU REGHECAMPF

Laurenţiu Reghecampf a devenit noul antrenor al celor de la CS U Craiova, după ce a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formaţia lui Mihai Rotaru.

Laurenţiu Reghecampf ar urma să aibă un salariu faraonic la CS U Craiova şi s-ar putea îmbogăţi şi mai mult dacă ar atinge anumite obiective. După ce a semnat până în anul 2023, Laurenţiu Reghecampf ar urma să încaseze 500.000 de euro anual de la Mihai Rotaru, după cum susţine FanatikDacă va ajunge cu CS U Craiova în Liga Campionilor, antrenorul ar putea da lovitura din punct de vedere financiar. Mihai Rotaru ar urma să-l remunereze cu suma de 1 milion de euro, mai informează sursa citată.

Florin Prunea, fost conducător la Dinamo, a vorbit despre numirea lui Laurenţiu Reghecampf la CS U Craiova. Acesta este curios dacă fostul antrenor de la FCSB va rezista mai mult în Bănie decât a făcut-o Victor Piţurcă.

,,Un meci periculos, Laci nu e mai bună decât Craiova. Individual, Craiova e mai bună. Schimbarea antrenorului… jucătorii trebuie să demonstreze acum că merită să prindă primul 11. Nu putem să comparăm Bon cu Reghe sau Ouzounidis.

Laurenţiu Reghecampf, CS U Craiova
Laurenţiu Reghecampf, CS U Craiova

Bon e un antrenor de casă la Craiova, dar nu poate fi pe bancă mult timp. Reghe… sunt curios. Dacă Piţurcă nu a rezistat, să vedem dacă Reghe va rezista, nu îi va fi uşor. Vine la o echipă cu probleme în momentul de faţă. M-a surprins revenirea lui Reghe în România, sincer…nu mă aşteptam.

Sunt curios să-l vedem pe Reghe, vine după câţiva ani înapoi în ţară. S-au mai schimbat lucrurile pe la noi. Merge la Craiova unde nu e uşor. Nu-l consider pe Reghe un antrenor care se aruncă cu capul înainte. Este un antrenor care îşi calculează bine paşii.”, a declarat Florin Prunea, pentru Telekomsport.

Citeşte şi VIDEO | REGHECAMPF, OFICIAL LA CS U CRAIOVA! „UN CLUB CARE ÎŞI DOREŞTE CE ÎMI DORESC ŞI EU!”

laurentiu reghecampffk laciflorin pruneacs u craiovaliga 1