Cum l-a dat pe spate Elias Charalambous pe MM Stoica: „Ieri se uita la meci și a observat ceva. E peste așteptări!”

Articol de Dan Istratie - Publicat sâmbătă, 01 aprilie 2023, ora 12:06,
Elias Charalambous
Elias Charalambous

Mihai Stoica (57 de ani) a dezvăluit cum l-a impresionat noul antrenor principal de la FCSB, cipriotul Elias Charalambous.

„Eu știam pe cine aducem, dar nu știam ce impact va avea. Mâine, la conferința de presă, vă veți face o primă impresie. Este peste așteptări. Vine cu ceva nou, are aceeași filosofie pe care o avem și noi despre fotbal și nu doar că ne va ajuta, dar poate fi o mutare foarte importantă în lupta pentru titlu.

M-au impresionat cunoștințele sale ieșite din comun. Sunt foarte mulți antrenori nu tocmai interesați de fenomenul fotbalistic, care cred că este suficient să se concentreze strict pe problemele echipei pe care o antrenează. Dar în mod normal, dacă-ți respecți meseria, trebuie să te uiți la meciuri, așa înmagazinezi cunoștințe.

Elias se uită la meciuri, ieri i-am spus că avem un jucător titular la Poli Iași – Gloria Buzău, numărul 7, pe Musi, și apoi mă întreba de ce nu joacă în partea stângă. I-am zis că deși acolo este poziția lui, îl folosesc oamenii unde au nevoie. E implicat și are ochi”, a precizat MM.

„Colaborarea cu Pintilii va fi fără fisură. Pinti își dorea foarte mult să vină cineva, avea o presiune enormă și a plătit pentru greșeli pe care nu le-a făcut. A fost suspendat doar pentru ca Burchel să-și arate mușchii. Omul nu a dat indicații, a stat pe bancă liniștit. În fine, am îngropat securea”, a afirmat Mihai Stoica.

MM nu i-a uitat pe cei care au râs de Charalambous pentru că a acceptat să lucreze în mediul de la FCSB:

„Comentarii malițioase vor fi tot timpul, mai ales din partea unora. Chiar dacă nu e sezonul strugurilor… ei sunt acri. Ce să faci? Adevărul este că am văzut și eu ieri niște struguri, erau prea mari, parcă pe steroizi. Nu știu, o fi ceva în atmosferă, o fi primăvara. E greu când îți dorești să fii pe undeva și nu ai loc”.

mm stoicafcsbcharalambous