SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cum l-a ratat Gigi Becali pe fotbalistul „mai bun decât Budescu”: „Sunt mulți care nu vor să meargă acolo!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 17:05,

Afaceristul din Pipera a bifat trei transferuri în ultimele zile de mercato și a încercat să îi completeze lotul lui Edi Iordănescu, după ce acesta anunțase că mai are nevoie de jucători!

Gigi Becali este gata să îi facă toate poftele lui Edi Iordănescu, astfel că venirile lui Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și Constantin Budescu s-au făcut strict la îndemnul tehnicianului în vârstă de 43 de ani. Cu toate acestea, Iordănescu și-a mai dorit un fotbalist în această vară, însă patronul FCSB-ului s-a lovit de un refuz categoric din partea acestuia.

Hervin Ongenda nici nu a vrut să audă de o mutare la vicecampioana României, asta deși Valeriu Iftime acceptase propunerea lui Gigi Becali. Finanțatorul moldovenilor a explicat din nou motivele pentru care mijlocașul francez nu a dorit să meargă la formația roș-albastră. Iftime a declarat că Ongenda a decis să rămână deocamdată sub comanda lui Marius Croitoru, urmând ca după aceea să facă pasul în străinătate.

”Pentru mine, Hervin a fost surpriză de acum doi ani, când a venit la noi, când era gras şi debusolat. Poate că Dumnezeu i-a dat mintea şi starea să înţeleagă cine e el. Şi s-ar putea ca el să îşi salveze cariera.

Jucător de talentul lui şi cu o şansă în viaţă care şi-o poate juca acum, poate să îşi refacă cei 4-5 ani pierduţi. Nu cred că merge în Spania sau în Franţa, dar el este mai bun decât Budescu să joace la o echipă din Emirate.

El nu a plecat (n.r. la FCSB) pentru că el nu semnează un contract astăzi în România niciodată. La niciun club. El vrea să plece în afara ţării, familia, soţia vrea să plece de aici şi nu va pleca de aici tot în zona Iugoslavia sau zona estului. Sunt foarte mulţi jucători care nu vor să meargă la FCSB tocmai din tipul ăsta de atmosferă creată în jurul FCSB-ului. Patronul îi mai urecheşte din când în când”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Telekom Sport.

Citește și TONI PETREA A RENUNŢAT LA FCSB! OFERTA PRIMITĂ ŞI EXPLICAŢIILE ANTRENORULUI

declaratiigigi becaliongendaliga 1valeriu iftimefcsb